ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι παίκτες του Θρύλου «για τον Άλκη» (photos)

Οι παίκτες του Θρύλου «για τον Άλκη» (photos)

Με δημοσιεύσεις τους στα social media, οι «ερυθρόλευκοι» αφιέρωσαν τη νίκη και τα γκολ τους στη μνήμη του, αδικοχαμένου, Άλκη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ένα συμβάν το οποίο άγγιξε όλη την Ελλάδα, με το μήνυμα να είναι ένα και ξεκάθαρο... «Για τον Άλκη». Αυτό το μήνυμα πέρασε και από το Καραϊσκάκη και έγινε αντιληπτό από την αντίδραση των παικτών του Ολυμπιακού μετά τη νίκη.

Παίκτες του Θρύλου όπως ο Σωκράτης, ο Βαλμπουενά, ο Αγκιμπού, ο Ανδρούτσος, ο Μπουχαλάκης, ο Φαντιγκά και ο Γκάρι Ροντρίγκες, έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον Άλκη, θέλοντας να αποτιμήσουν έναν ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του. Έστειλαν μια «αγκαλιά» στην οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού και τίμησαν τη μνήμη του, αφιερώνοντας του τη νίκη ή τα γκολ.

«Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του νεαρού άνδρα από τη Θεσσαλονίκη» έγραψε ο Αγκιμπού Καμαρά, «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ» ανέφερε ο Σωκράτης, ενώ οι Γκάρι και Βαλμπουενά αφιέρωσαν τα γκολ τους στον Άλκη, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στους οικείους τους. «Η σκέψη όλων μας στον αδικοχαμένο Άλκη», πρόσθεσε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Δείτε τα ποσταρίσματα της «ερυθρόλευκης αγκαλιάς» στον Άλκη:

 

 


 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη B.F ???? (@b.fadiga)

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ABoucha5 (@bouchalakis)

 

 

 

 

 

 

 

PHOTO GALLERY

Οι παίκτες του Θρύλου «για τον Άλκη» (photos)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ