ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Συζητείται το σενάριο αύξησης πληρότητας στα γήπεδα!

Συζητείται το σενάριο αύξησης πληρότητας στα γήπεδα!

Σενάριο που αφορά στα γήπεδα και τους φιλάθλους κυκλοφορεί σήμερα! Ένα θετικό σενάριο, εφόσον επιβεβαιωθεί. Το υπουργείο Υγείας ζήτησε αύξηση πληρότητας στα γήπεδα και μένει να φανεί αν θα δώσει το ΟΚ η επιτροπή εμπειρογνωμόνων. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν σήμερα Τρίτη 8/2, η σκέψη να αυξηθεί η πληρότητα στα γήπεδα και να φτάσει σε ένα επίπεδο της τάξεως του 40% ή 50% φέρεται να εξετάζεται και δεν αποκλείεται να προχωρήσει.

Κρατάμε μικρό καλάθι, αφού η πανδημία παραμένει σε εξέλιξη και τα κρούσματα με τους θανάτους σε υψηλά επίπεδα. Αλλά όπως έγινε γνωστό, το σχέδιο να αυξηθούν σταδιακά οι φίλαθλοι στα γήπεδα εξετάζεται και δεν αποκλείεται να εφαρμοστεί. Εάν αυτό συμβεί, δεν αποκλείεται να το δούμε και από το επόμενο Σαββατοκύριακο, 19/20 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και σήμερα ο περιορισμός της πληρότητας των γηπέδων παραμένει στο 10%, με ανώτατο όριο τους 1.000 φιλάθλους. Ο Ολυμπιακός κρατά κλειστό το γήπεδό του, αρνούμενος να κάνει διακρίσεις ανάμεσα στους φιλάθλους του, προτιμώντας να μην βάζει καθόλου κόσμο στις εξέδρες.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ