ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μασούρας: «Να συνεχίσω να σκοράρω»

Μασούρας: «Να συνεχίσω να σκοράρω»

Για το σημερινό παιχνίδι μίλησε ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος ανέφερε πως ο Παναιτωλικός είναι μια αξιόλογη ομάδα και ο Ολυμπιακός περίμενε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Αναφορικά με το γεγονός πως όταν αυτός σκοράρει ο Ολυμπιακός κερδίζει, δήλωσε πως θέλει να συνεχίσει να σκοράρει για να βοηθάει την ομάδα και να έρχονται και οι νίκες.

Για το σημερινό ματς: «Είχαμε συζητήσει για τον Παναιτωλικό, είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα, μας είχε δυσκολέψει και στο πρωτάθλημα ενώ είχαμε ηττηθεί στο προηγούμενο παιχνίδι του Κυπέλλου. Ήμασταν σίγουροι ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν ξέραμε την εξέλιξη, προφανώς δεν θέλανε να φτάσουμε στην παράταση ή τα πέναλτι. Είχαμε την τύχη να βάλουμε τα γκολ που χρειαζόμασταν και να περάσουμε».

Για το γεγονός πως όταν σκοράρει εκείνος ο Ολυμπιακός νικάει: «Δεν το σκέφτομαι αυτό, δεν σκέφτομαι ότι πρέπει να σκοράρω για να κερδίσει η ομάδα, πάντα θέλω να σκοράρω για να βοηθάω να φτάσουμε στον στόχο μας. Είναι ένα ωραίο στατιστικό, ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω και αν έρχεται και η νίκη ακόμη καλύτερο».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ