ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς και Μασούρας για Άλκη: «Είναι σοκ! Δεν υπάρχουν λόγια»

Μαρτίνς και Μασούρας για Άλκη: «Είναι σοκ! Δεν υπάρχουν λόγια»
Book Small Mobile

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Άλκη, του 19χρονου οπαδού του Άρη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, έστειλαν ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Γιώργος Μασούρας μέσω της Nova. «Είναι ένα περιστατικό πάρα πολύ λυπηρό. Που με έχει στεναχωρήσει πολύ. Το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι. Δεν είναι αυτό. Στέλνω τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού και εύχομαι γρήγορα να λυθεί η υπόθεση. Είναι μία μαύρη σελίδα. Κάτι πολύ λυπηρό και άσχημο για την κοινωνία που ζούμε και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλο αυτό πρέπει να λυθεί και να αποτελέσει παρελθόν.

Και ένα τέτοιο σοκ, γιατί ως τέτοιο το εκλαμβάνω, σε τέτοιες στιγμές μπορεί να βρεθεί η αφορμή και η ευκαιρία να αλλάξουμε τα πράγματα και να πλήξουμε τη βία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι ίσως μία ευκαιρία να γίνουν κάποια πράγματα εναντίον της βίας», δήλωσε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μασούρας, είπε: «Θέλω και εγώ από την πλευρά μου να δώσω τα συλλυπητήρια στους οικείους του. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν λόγια για τέτοιου είδους καταστάσεις. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι για να σταματήσουμε στο μέλλον αντίστοιχες καταστάσεις, ο καθένας ξεχωριστά - παίκτες, παράγοντες και ομάδες - να έχει την κατάλληλη νοοτροπία. Να δίνει το κατάλληλο παράδειγμα προς τα έξω για να μην δυναμιτίζεται το κλίμα. Να υπάρχει καλύτερη συνεννόηση μεταξύ των ομάδων ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους καταστάσεις».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ