ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νέο σενάριο: «Στη λίστα της Μίλαν ο Αγκιμπού»

Νέο σενάριο: «Στη λίστα της Μίλαν ο Αγκιμπού»

Ο Αγκιμπού Καμαρά είναι διαρκώς στο προσκήνιο, αφού με τις εμφανίσεις τις οποίες πραγματοποιεί, φορώντας τη φανέλα του Θρύλου, τραβάει διαρκώς τα βλέμματα μεγάλων ομάδων από την Ευρώπη! Το τελευταίο σενάριο για εκείνον έρχεται από την Ιταλία και αφορά στο ενδιαφέρον της Μίλαν!

Δείτε τι γράφει το Sempre Milan:

«Ο Καμαρά έχει εξαιρετικό όραμα για το παιχνίδι και το κατάλληλο πόδι για να το εκτελέσει, κάτι που φαίνεται στις πέντε ασίστ του σε 17 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό στην κορυφαία κατηγορία της Ελλάδας. Αλλά αυτό που ξεχωρίζει τον Καμαρά από τις επιλογές της Μίλαν στη θέση της επιθετικής μεσαίας γραμμής, απέναντι για παράδειγμα στον Μπραχίμ Ντίαζ, είναι η σωματική του διάπλαση. Ο Καμάρα έχει τη δύναμη που το κάνει πιο δύσκολο να του πάρεις την μπάλα και μη ποιότητα της δουλειάς του είναι υψηλότερη από αυτή του Ντίαζ.

Η δουλειά του παίκτη της Γουινέα μακριά από την μπάλα είναι ένα από τα δυνατά του σημεία. Η σωματοδομή του θα έδινε στη Μίλαν μεγαλύτερο προβάδισμα μεταξύ της μεσαίας γραμμής και της άμυνας του αντιπάλου», τονίζεται στο δημοσίευμα, το οποίο «πλέκει το εγκώμιο» του Αγκιμπού!

Παράλληλα, αναφέρει και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, για τον άσο του Ολυμπιακού. Αρέσει ο Αγκιμπού και… λογικό, αφού είναι εξαιρετικός παίκτης, με προοπτική.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ