ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μασούρας: «Με σεβασμό, για τη νίκη!»

Μασούρας: «Με σεβασμό, για τη νίκη!»

Το μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ είναι αυτό που «κλέβει» την παράσταση! Ο Θρύλος υποδέχεται την αντίπαλό του στο Καραϊσκάκη, για τη Σούπερ Λιγκ και θέλει να κερδίσει, φυσικά! Ο Ολυμπιακός δεν υποτιμά την ΑΕΚ και ο Γιώργος Μασούρας το τόνισε σαφώς! Ο Έλληνας άσος μίλησε στη Nova, ενόψει του ντέρμπι.

«Ο πρωταρχικός στόχος είναι να πάρουμε τους τρεις πόντους. Αυτό είναι το ζητούμενο σε κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος. Σίγουρα έχουμε έναν μεγάλο αντίπαλο απέναντί μας. Πρέπει να τον σεβαστούμε. Να δείξουμε την κατάλληλη συγκέντρωση για να καταφέρουμε στο τέλος να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Που δεν είναι άλλο από τους τρεις πόντους.

Θεωρώ ότι υπάρχει αυτή την περίοδο μια καλή εικόνα και από εμένα, αλλά και από την ομάδα γενικότερα. Βλέπουμε ότι υπάρχει μια εξέλιξη. Παρόλα αυτά όλα τα παιχνίδια στης σεζόν είναι κομβικά. Δεν υπάρχει περίοδος μεγαλύτερης σημασίας. Απλά τώρα είναι πολλά παιχνίδια μαζεμένα και για αυτό μπορεί να το βλέπουμε έτσι.

Σίγουρα όταν έχει οργανωθεί μια ομάδα με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, οι οποί την απαρτίζουν και είναι στον βασικό κορμό και αυτοί λείπουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά που ήρθαν θα βοηθήσουν και αυτά για να επανέλθουμε σε μια ροή στην ομάδα, για να μπορέσουμε ξανά να έχουμε και καλά αποτελέσματα, αλλά και καλύτερο ποδόσφαιρο», είπε στην κάμερα της Nova ο Έλληνας άσος του Ολυμπιακού.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ