ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πλάκα τους κάνει!

Πλάκα τους κάνει!

Πήγε στο +11 λοιπόν ο Ολυμπιακός. Ξανά σε διψήφιο αριθμό οι πόντοι, οι οποίοι χωρίζουν τον πρώτο Ολυμπιακό, από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, σε αυτή τη «μάχη» για το πρωτάθλημα της σεζόν 2021-22, η οποία όμως έχει μετατραπεί πλέον σε… μονόλογο. Μονόλογο τον οποίο κάνει ο Ολυμπιακός και οι άλλοι… κοιτούν.

Η ομάδα του Πειραιά είναι σε όλα ανώτερη. Και περισσότερο από όλα, στην καθαρά ποδοσφαιρική αξία και ποιότητα. Σύμφωνοι, ο Θρύλος έχει μέταλλο, έχει νοοτροπία νικητή. Έχει τον πρωταθλητισμό μέσα του. Έχει τον χαρακτήρα, να στέκεται όρθιος στα δύσκολα, όταν η κατάσταση τίτλος… ζορίζει. Όταν δέχεται πίεση. Αλλά όλα αυτά δεν έχουν σημασία, εάν η ομάδα δεν είναι ποιοτική. Αν δεν έχει παίκτες με αξία, ικανούς να κάνουν τη διαφορά. Και ο Θρύλος τους έχει. Έχει τους ποδοσφαιριστές να του παίρνουν αυτά τα ματς. Αυτά τα παιχνίδια που στο… 80’ μοιάζουν χαμένα. Μοιάζουν «γκέλες». Έχει ο Θρύλος το ρόστερ για να τα κάνει δικά του!

 Ο Ολυμπιακός πατάει γκάζι όπου χρειάζεται και τους αφήνει όλους να… τρώνε τη σκόνη του. Και εκεί όπου νομίζουν ότι τον έφτασαν… τον βλέπουν ξανά να χάνεται και να απομακρύνεται και να… εξαφανίζεται. Να πηγαίνει αντί για το +6, στο +11… Προχωράμε, τίποτα δεν έχει τελειώσει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ