ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο τεράστιος ηγέτης που έχει γιγαντώσει τον Θρύλο!

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο τεράστιος ηγέτης που έχει γιγαντώσει τον Θρύλο!

Το 12ο έτος στο τιμόνι του Θρύλου διανύει ο ηγέτης της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης. 12 χρόνια στην προεδρία της αγαπημένης του ομάδας, που τόσο αγαπάει και θέλει να γιγαντώνει διαρκώς! Και το πετυχαίνει. Ο Θρύλος, που κλείνει σήμερα (10/03) τα 97 έτη από την ίδρυσή του, έχει γίνει ακόμη πιο τρανός με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο… τιμόνι. Έχει κατακτήσει τίτλους, είναι στην κορυφή στην Ελλάδα και μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο στην Ευρώπη. Ήταν 18 Ιουνίου του 2010 όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα... ηνία του Θρύλου και από τότε δεν έχει σταματήσει να τον κάνει ολοένα και πιο μεγάλο, ολοένα και πιο σπουδαίο.

Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη θέση του Προέδρου, ο Θρύλος λειτουργεί ως ευρωπαϊκό κλαμπ! Έχει ξεφύγει από τα… στενά όρια του ελληνικού αθλητισμού και έχει αφήσει τους αντιπάλους του μίλια πίσω. Δεν σταματάει να γιγαντώνεται και να γεμίζει με υπερηφάνεια τους φιλάθλους του. Στιγμές δόξας, τιμής, υπερηφάνειας. Στιγμές… Θρυλικές. Οι ΓΑΥΡΟΙ έχουμε ζήσει πολλές από αυτές με τον ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δεν είναι μόνο τα 9 Πρωταθλήματα Ελλάδας και τα 4 Κύπελλα. Είναι και οι ευρωπαϊκές πορείες. Οι νίκες. Οι τεράστιες Θρυλικές βραδιές. Η συνεχής στήριξη στην ομάδα. Η λήψη μεγάλων αποφάσεων. Η αέναη και ανιδιοτελής αγάπη του για τον Σύλλογο της καρδιάς του. Για την ιδέα του Ολυμπιακού.

Ο Θρύλος, υπό την Προεδρία του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει «γονατίσει» ευρωπαϊκά μεγαθήρια. Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους, Μίλαν, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντόρτμουντ. Ο Ολυμπιακός γιγαντώνεται διαρκώς. Σε αυτή τη λίστα αναμένεται να προστεθούν κι άλλες ομάδες.

Ο γίγαντας Βαγγέλης Μαρινάκης, γιγαντώνει τον Ολυμπιακό. Τον ανεβάζει συνεχώς. Του έχει αλλάξει επίπεδο. Έχει γίνει ένα ευρωπαϊκό κλαμπ. Και συνεχίζει… Ο Θρύλος κλείνει τα 97 έτη ζωής και έχει στο τιμόνι του τον μεγαλύτερο ηγέτη που έχει περάσει ποτέ! Έναν άνθρωπο που αγαπάει και πονάει την ομάδα και κάνει πράξη τα «ερυθρόλευκα» όνειρά μας.

Χρόνια πολλά Θρύλε μας! Χρόνια πολλά Πρωταθλητή!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ