ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρυλικές, αρχηγικές, ευχές! (video)

Θρυλικές, αρχηγικές, ευχές! (video)

Τις ευχές τους για τα 97α γενέθλια του Ολυμπιακού έστειλαν οι αρχηγοί της ομάδας που έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια. Φουστέρ (σε άπταιστα ελληνικά!), Μιλιβόγεβιτς, Ελαμπντελαουί, Τοροσίδης, Αβραάμ, Ιμπαγάσα, Μανιάτης και Μποτία ευχήθηκαν στον Ολυμπιακό, πέρα από τους Φουστέρ, Μιλιβόγεβιτς και Ελαμπντελαουί.

Νταβίντ Φουστέρ: «Συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι πάθος. Ο Ολυμπιακός είναι δύναμη. Ο Ολυμπιακός είναι ψυχή. Πάμε όλοι μαζί, με πάθος, με ψυχή, με δύναμη και με κουράγια για 97 χρόνια ακόμα. Σ' αγαπώ Ελλάδα, Σ' αγαπώ Ολυμπιακέ».

Λούκα Μιλιβόγεβιτς: «Γεια σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, σε όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και όλους όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό. Καταρχήν θέλω να ευχηθώ στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας και σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης για τα 97α γενέθλιά του. Θέλω να σας ευχαριστήσω που ήμουν κομμάτι και μέλος του Ολυμπιακού για σχεδόν τρία χρόνια. Θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτό και επίσης να πω ότι ήταν ένα τεράστιο προνόμιο για εμένα να είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, να παίζω μπροστά σε απίστευτους φιλάθλους και επίσης να προπονούμαι από τόσο καλούς προπονητές. Επίσης, να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν σε εμένα, με υποστήριξαν κατά την παραμονή μου εκεί και ακόμα το ότι ήμουν αρχηγός μίας ομάδας σαν τον Ολυμπιακό ήταν ένα τεράστιο κατόρθωμα και τεράστιο προνόμιο για εμένα. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και είμαι χαρούμενος που βλέπω ότι ο Ολυμπιακός τα πηγαίνει περίφημα. Πάμε Θρύλε!».

Ομάρ Ελαμπντελαουί: «Αγαπημένη μου οικογένεια του Ολυμπιακού, θέλω να σας συγχαρώ για τα 97 χρόνια γεμάτα με πολλές επιτυχίες, πολλή σκληρή δουλειά, μ,εγάλης κυριαρχίας στην Ελλάδα και μεγάλα επιτεύγματα στην Ευρώπη. Είχα την τιμή να βρίσκομαι εκεί για έξι χρόνια κι έχω σπουδαίες αναμνήσεις και πολλές επιτυχίες από εκεί. Σας συγχαίρω όλους και σας εύχομαι τα καλύτερα και κάθε επιτυχία για το μέλλον. Πάμε Ολυμπιακέ».

Αλμπέρτο Μποτία: «Γεια σας, χρόνια πολλά για τα 97α χρόνια ιστορίας, πάθους και δόξας και για πολλά ακόμα χρόνια επιτυχίας. Πάμε Ολυμπιακέ».

Γιάννης Μανιάτης: «97 χρόνια ένδοξης θρυλικής ιστορίας. Χρόνια πολλά Ολυμπιακέ μας».

Αριέλ Ιμπαγάσα: «Ευτυχισμένα γενέθλια στον Ολυμπιακό! Θρύλος».

Αβραάμ Παπαδόπουλος: «97 χρόνια δόξας και τιμής. Χρόνια πολλά Ολυμπιακέ. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».

Βασίλης Τοροσίδης: «Χρόνια πολλά Ολυμπιακέ. Εύχομαι στα 100 χρόνια ιστορίας μας να φτάσουμε τα 50 πρωταθλήματα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ