ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σισέ: «Έχουμε δρόμο!»

Σισέ: «Έχουμε δρόμο!»

Το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ… τώρα αρχίζει! Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει προβάδισμα, μπαίνοντας στη δράση για την τελική ευθεία της Σούπερ Λιγκ, αλλά τίποτε δεν έχει τελειώσει. Αυτό επεσήμανε, με δηλώσεις του πριν το ματς με τον Άρη, ο Παπέ Σισέ. Στην εβδομαδιαία του συνέντευξη στη Nova, μίλησε για το ματς με τον Άρη, τον τίτλο της Σούπερ Λιγκ, τα γενέθλια του Θρύλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova ο «βράχος»:

«Περιμένουμε μια καλή και θετική αντίδραση. Χάσαμε το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, απέναντι στον Άρη. Είναι κάτι το οποίο δεν θέλαμε και που μας απογοήτευσε. Φυσικά όμως έχουμε τώρα μια ευκαιρία να αρχίσουμε από την αρχή. Θέλουμε μια καλή αντίδραση, ένα καλό αποτέλεσμα στο παιχνίδι, σε όλα τα παιχνίδια. Να συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς γιατί έχουμε δρόμο μπροστά μας.

Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από ότι ήμασταν στο προηγούμενο παιχνίδι, με τον Άρη. Πρόκειται για μια καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες. Εμείς πρέπει να κερδίζουμε περισσότερο τις μονομαχίες, να μην αφήσουμε τόσο χώρο στον αντίπαλο. Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Και γενικότερα θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο δυναμικοί, να έχουμε μια γρήγορη και καλή αντίδραση, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να χάσουμε.

Είμαι μέρος του Ολυμπιακού εδώ και τρία χρόνια. Επομένως δεν είναι η πρώτη φορά που γιορτάζω τα γενέθλια του Συλλόγου. Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμάς, μας γεμίζει περηφάνεια. Αυτό που θέλουμε είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Να ολοκληρώσουμε τον στόχο μας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και να συνεχίσουμε τροπαιούχοι για τα επόμενα γενέθλια!»…

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ