ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μαρινάκης: «Εσείς είστε οι καλύτεροι, δώστε τα όλα!»

Μαρινάκης: «Εσείς είστε οι καλύτεροι, δώστε τα όλα!»

Μήνυμα του ηγέτη του Ολυμπιακού στην ομάδα, να πάρει όλα τα ματς μέχρι το φινάλε και να πανηγυρίσει τίτλους η οικογένεια του Θρύλου! Σας ενημερώσαμε νωρίτερα, για την παρουσία του Προέδρου Ολυμπιακού στο Ρέντη, για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα, ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ και της κρίσιμης καμπής, στην οποία μπαίνει η σεζόν, προς το φινάλε της… «Το παιχνίδι της Κυριακής και όλα τα παιχνίδια  από εδώ και πέρα είναι τελικοί, θέλω να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να ανταποδώσουμε τη στήριξη που μας έχει προσφέρει ο κόσμος μας όλη τη χρονιά.

Να παίζετε με πάθος και να τα δίνετε όλα σε κάθε παιχνίδι και να είστε συγκεντρωμένοι εντός και εκτός γηπέδου.

Μπροστά μας έχουμε μόνο τελικούς, μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου, ώστε μετά να έχετε τη δυνατότητα να ξεκουραστείτε, γιατί είναι η τρίτη σεζόν που παίζετε ασταμάτητα. Όλη αυτή η μεταγραφολογία να μην σας επηρεάζει γιατί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Εσάς εμπιστευόμαστε,  εσείς είστε οι καλύτεροι, δείξτε το στο γήπεδο, δώστε τα όλα για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας», ήταν τα λόγια του Προέδρου του Ολυμπιακού, προς την ομάδα του, ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ και της κρίσιμης καμπής, στην οποία βρίσκεται η σεζόν.​

Η παρουσία του ηγέτη του Συλλόγου, στο Ρέντη, στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Στέλνει μήνυμα προς την ομάδα πρωτίστως, αλλά και προς τους «απέναντι». Ο Ολυμπιακός προχωρά ενωμένος, ως ένα. Με τον ηγέτη του πάντα στην πρώτη γραμμή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ