ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με τον Μαρινάκη μπροστάρη

Με τον Μαρινάκη μπροστάρη

Ο Ολυμπιακός προχωρά δυνατά και στην κρίσιμη καμπή της σεζόν, πριν το φινάλε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης στέλνει μήνυμα. Μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός ενωμένος δεν μπορεί να χάσει από κανέναν. Και δεν πρόκειται να χάσει από κανέναν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο ηγέτης και Πρόεδρος του Θρύλου έχει μπροστά του ακόμη πολλά να κάνει, με την ομάδα που λατρεύει. Πολλά να πετύχει. Και για να προχωράει η ομάδα όπως πρέπει, χρειάζεται τον ηγέτη της μπροστάρη. Και αυτό κάνει, αυτή τη στιγμή, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Βγαίνει ξανά μπροστά. Είναι εδώ, δεν είναι… αλλού. Δεν είναι μακριά από την ομάδα και… άφαντος. Είναι ΠΑΡΩΝ και δείχνει έμπρακτα την πίστη του σε αυτή. Στους παίκτες, στον προπονητή.

Πλησιάζουμε σε πολύ δυνατά ματς. Συνεχόμενα, οι απαιτήσεις θα αυξηθούν εκ νέου, κατακόρυφα. Και θα πρέπει ο Ολυμπιακός να εμφανιστεί το αμέσως προσεχές διάστημα, όπως πρέπει. Να κάνει αυτό που πρέπει, απέναντι στους αντιπάλους του, οι οποίοι θα κάνουν τα πάντα, για να τον πλήξουν.

Όσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι εδώ και βγαίνει μπροστά, οι ΓΑΥΡΟΙ να κοιμόμαστε ήσυχοι… Η ομάδα θα προχωρά μπροστά.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ