ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στο νοσοκομείο o Γκάρι με σκωληκοειδίτιδα!

Στο νοσοκομείο o Γκάρι με σκωληκοειδίτιδα!

Δε θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς ο Γκάρι Ροντρίγκες για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, καθώς διεθνής εξτρέμ του Ολυμπιακού στάθηκε άτυχος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ροντρίγκες ταλαιπωρείται από οξεία σκωληκοειδίτιδα και εισήχθη εσπευσμένα στο θεραπευτήριο Metropolitan, με αποτέλεσμα να μένει εκτός για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, την Κυριακή (3/4) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο διεθνής εξτρέμ του Ολυμπιακού ήθελε πολύ να αγωνιστεί στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, για αυτό και πήρε άδεια από την εθνική του ώστε να επιστρέψει νωρίτερα στο Ρέντη.

Όμως, ο Γκάρι Ροντρίγκες δε θα μπορέσει να δώσει το «παρών». Στάθηκε άτυχος, για ακόμη μια φορά. Εισήχθη εσπευσμένα στο Metropolitan και θα μείνει εκτός για τις επόμενες 3 εβδομάδες, χάνοντας και το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε: 

Ο Γκάρι Ροντρίγκες εισήχθη εκτάκτως χθες με οξύ κοιλιακό άλγος έπειτα από κλινική εξέταση του γιατρού της ομάδας μας κου Χρήστου Θέου. Ο πλήρης κλινικοεργαστηριακός έλεγχος ανέδειξε οξεία σκωληκοειδίτιδα. Σήμερα Σάββατο υποβλήθηκε με επιτυχία σε επέμβαση λαπαροσκοπικής σκωληκοειδεκτομής στο θεραπευτήριο Μετροπόλιταν και η πλήρης επάνοδός του εκτιμάται σε περίπου τρεις εβδομάδες.​

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ