ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλος και στην Αυστραλία!

Θρύλος και στην Αυστραλία!

Η καρδιά του Ολυμπιακού χτυπά παντού! Πόσω δε μάλλον στη μακρινή Αυστραλία που το ελληνικό στοιχείο είναι ιδιαίτερα έντονο! Πριν από λίγες ημέρες η εθνική Ελλάδας έδωσε εκεί δύο φιλικά με την αντίστοιχη των "καγκουρό", στο Σίδνεϋ και τη Μελβούρνη. Με το ελληνικό στοιχείο στις εξέδρες των γηπέδων να κάνει τη διαφορά.

Χιλιάδες ομογενείς και στις δύο αυτές μεγάλες πόλεις της Αυστραλίας βρέθηκαν στις εξέδρες των αντίστοιχων γηπέδων που φιλοξένησαν τα φιλικά. Αλλά η αγάπη τους για τον Ολυμπιακό είναι κάτι που δεν αλλάζει, αδιαπραγμάτευτο πράγμα! Και πήγαν στο γήπεδο με τα "ερυθρόλευκα".

Οι νεαροί Pascali, Timmy και Nicholas έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία έξω από την Όπερα στο Σίδνεϋ. Την ώρα που πήγαιναν για το γήπεδο, για το φιλικό Αυστραλία-Ελλάδα. Και την έστειλαν στους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι την ανέβασαν στα social media της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας.

Κάτι που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε, όπου κι αν βρίσκεται πάνω στη Γη, στέλνοντάς την με e-mail στη διεύθυνση: weareolympiacos@olympiacos.org.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Το μήνυμα του Καπίνο

    Το μήνυμα του Καπίνο

    Τι έγραψε ο Έλληνας τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μετά την παρουσία της Εθνικής Ελλάδας στην Αυστραλία...

  • Ο Μανιάτης στο

    Ο Μανιάτης στο "Sports Illustrated"!

    Το γκολ του αρχηγού του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Αυστραλία κάνει το... γύρο του κόσμου!

  • Σούπερ Καπίνο στην ήττα της Εθνικής

    Σούπερ Καπίνο στην ήττα της Εθνικής

    Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικός, στην ήττα της "γαλανόλευκης" από την Αυστραλία - Βασικοί και οι Γιαννιώτας, Μανιάτης...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ