ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βατσλίκ: «Δεν είμαι βέβαιος ότι είναι δίκαιο»

Βατσλίκ: «Δεν είμαι βέβαιος ότι είναι δίκαιο»

Για το 1-1 με την ΑΕΚ μίλησε στη Nova ο Τόμας Βατσλίκ. «Δεν είμαι βέβαιος ότι είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Είχαμε τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν μπερδεμένο το παιχνίδι. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ έκανε καλές επεμβάσεις. Και οι δύο είχαν τις ευκαιρίες τους. Ήμασταν πιο επιθετικοί. Όπως και να έχει, πήραμε έναν βαθμό και συνεχίζουμε. Θέλουμε να παίρνουμε όλους τους βαθμούς που διεκδικούμε».

Για τις στημένες φάσεις και τα γκολ που δέχεται ο Ολυμπιακός: «Δεν ξέρω δεν θυμάμαι πότε δεχθήκαμε γκολ από στατιστική φάση. Δεν νομίζω ότι είναι αδυναμία, αλλά πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Πρέπει να βελτιωθούμε».

Για τη νέα διακοπή που θα έχει ο Ολυμπιακός: «Έχουμε δύο εβδομάδες χωρίς παιχνίδι. Είναι ασυνήθιστο διάλειμμα για εμάς. Είναι αυτό που είναι. Είναι ευκαιρία για να προπονηθούμε καλά και να ξεκουραστούμε, γιατί μετά έρχονται εννέα απαιτητικά παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Για το ελεύθερο που εκτέλεσε στο γκολ: «Πραγματικά σήμερα έγινε κάτι που συζητήσαμε χθες. Έπρεπε να πιέσουμε ψηλά με πολύ κόσμο. Είμαι χαρούμενος που βγήκε κάτι που αναλύσαμε χθες».

Για την επιστροφή του Φορτούνη: «Χαρούμενος γι' αυτόν. Προπονούμαι λίγο μαζί του, αλλά καταλαβαίνω πόσο ποιοτικός παίκτης είναι. Είναι πολύ σημαντικό που επέστρεψε».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ