ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βραβείο διαφήμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου

Βραβείο διαφήμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου

Από τη μία ο Ολυμπιακός. Από την άλλη… οι άλλοι. Τα επεισόδια στη Μασσαλία μεταξύ Παοκτζήδων, Παρτιζάνων, Μασσαλών και Αεκτήδων (!!!) δείχνουν γιατί δεν θα ισιώσουμε ποτέ. Από τη μία η ομάδα του Πειραιά, η οποία όπου παίζει και όπου πηγαίνει να αγωνιστεί, διαφημίζει την μπαλίτσα μας.

Ακόμη και όταν αγωνιστικά δεν τα πηγαίνει καλά, αφήνει την πρέπουσα εικόνα, προάγοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο. Προάγοντας τον ελληνικό αθλητισμό. Και όπου πηγαίνουν οι άλλοι να παίξουν… ρεζιλεύουν ό,τι έχουμε και δεν έχουμε… Κάθε μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, την παίρνουν μαζί τους στο εξωτερικό και την περνούν από τη μηχανή του κιμά…

Χαμός στη Μασσαλία όπου σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οπαδοί του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν (!!) συγκρούστηκαν άγρια με οπαδούς της Μαρσέιγ και της ΑΕΚ (!!)… Άγρια επεισόδια στην πόλη, το βράδυ της Τετάρτης, με οπαδούς των τεσσάρων ομάδων να προκαλούν τρόπο στα σημεία όπου «αντάμωσαν» για να τα… πουν.

Να μην ξεχάσουν στο τέλος της σεζόν, όταν θα μοιράζουν τα βραβεία, να δώσουν πάλι από ένα Fair Play στον κάθε «εξυγιαντή»… Από την μπούκα με την πιστόλα στο γήπεδο, από τα καψίματα της Τούμπας, από τον τελικό του Βόλου, του ΟΑΚΑ, από τους μηδέν βαθμούς στο Champions League και από τις… μηδέν συμμετοχές στο Champions League, μέχρι τα βραβεία Fair Play, μια «εξυγίανση» δρόμος…

Για ακόμη μία φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο, δια χειρός ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, οπαδοί των οποίων ενεπλάκησαν με Μασσαλούς και Παρτιζάνους, ρεζιλεύεται, όπως και σε τόσες άλλες περιπτώσεις, στο πρόσφατο παρελθόν… Και εις ανώτερα… Δείτε βίντεο:  

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ