ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γαβαλάς: Στέλνουμε μήνυμα! (audio)

Γαβαλάς: Στέλνουμε μήνυμα! (audio)

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε τη Σαχτάρ (20:00) στο μεγάλο αντιπολεμικό φιλικό και ο Νίκος Γαβαλάς καλεί τον λαό του Θρύλου να δείξει την αλληλεγγύη του. Ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού καλεί τον κόσμο στον Ναό, για να στηρίξει το μήνυμα κατά του πολέμου, στο σπουδαίο φιλικό με τη Σαχτάρ. Τα φώτα του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα είναι απόψε στραμμένα στον Ναό, στο Καραϊσκάκη. Εκεί όπου Ολυμπιακός και Σαχτάρ θα παίξουν ένα ιστορικό φιλικό, κατά του πολέμου.

«Ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ομάδα, η οποία ανοίγει αυτό τον κύκλο των φιλικών για τη Σαχτάρ, με το μήνυμα κατά του πολέμου. Και φυσικά δείχνει την αλληλεγγύη του στους πρόσφυγες, προσφέροντας τα έσοδα για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας», είπε αρχικά ο Νίκος Γαβαλάς, ο οποίος πρόσθεσε ότι «μεγάλα Μέσα του εξωτερικού, όπως το Associated Press και το Reuters, μεγάλα Μέσα από την Αγγλία και τη Γαλλία, θα καλύψουν τον αγώνα».

Παράλληλα τόνισε πως «το παιχνίδι θα έχει κόσμο. Θα στείλουμε μήνυμα για την ειρήνη και θα δείξουμε ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να συνεισφέρει στην παγκόσμια κοινωνία».

Ακούστε όλες τις δηλώσεις του Νίκου Γαβαλά στο Κανάλι Ένα, ΕΔΩ.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ