ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Άγχος στην ΕΠΟ για τους «τρεις», με τη δικηγόρο του Μελισσανίδη στην εκδίκαση ο Δημητρίου!

Άγχος στην ΕΠΟ για τους «τρεις», με τη δικηγόρο του Μελισσανίδη στην εκδίκαση ο Δημητρίου!

Τρέχουν και δεν φτάνουν, να σώσουν ό,τι μπορούν στην ΕΠΟ της «εξυγίανσης»… Ενόψει της εκδίκασης της καταγγελίας της ΑΕΛ και του Αλέξη Κούγια, με την οποία ζητεί την έκπτωση του αναπληρωτή προέδρου Παναγιώτη Αντωνίου, του αντιπροέδρου Στέργιου Αντωνίου και του ταμία Κλεάρχου Τζαφέρη επειδή πλειοψήφησαν στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων, παίρνοντας απόφαση για την κατάργηση των αδειοδοτήσεων των ομάδων της Super League 2 που ανέβηκαν μετά τη συγχώνευση με τη Football League. Αν θεωρηθεί, όπως αποφάνθηκε το Διαιτητικό Δικαστήριο που δικαίωσε την ΑΕΛ, ότι παραβίασαν το καταστατικό της ΕΠΟ και οι τρεις κινδυνεύουν με έκπτωση από τα ποδοσφαιρικά αξιώματα που κατέχουν.

Η υπόθεση εισήχθη την περασμένη Τρίτη στην Επιτροπή Δεοντολογίας η οποία είχε ορίσει εκδίκαση για την Παρασκευή (15/4). Όμως, χορήγησε αναβολή για τις 27 Απριλίου, μετά από αιτήματα και των τριών κατηγορουμένων.

Ενώ η καταγγελία της ΑΕΛ έγινε τον περασμένο Οκτώβριο (20/10/21) χρειάστηκε να περάσουν έξι μήνες για να φτάσει στο ακροατήριο της Επιτροπής Δεοντολογίας. Όμως, το σημαντικό είναι ότι το ερευνητικό τμήμα της την προώθησε στο δικαστικό, άρα έκρινε ότι υπάρχουν θέματα που πρέπει να εξεταστούν. Πάντως, η ΕΠΟ είναι απαράδεκτη με δεδομένο ότι κράτησε κρυφή την ημερομηνία και την ώρα εκδίκασης για μια τόσο σοβαρή υπόθεση, ενώ «σίγησαν» και τα ΜΜΕ της προπαγάνδας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ως δικηγόρος του Δημητρίου παρουσιάστηκε η Έλλη Ρίζου η οποία είναι δικηγόρος της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη. Ούτε τα προσχήματα!

Επίσης, δικηγόρος του Αστέριου Αντωνίου, ο οποίος απουσίαζε, είναι ο Περικλής Λασκαράκης, πρώην ταμίας της ΕΠΟ. Ο Αντωνίου ήταν απών.

Παρών ήταν και ο Αλέξης Κούγιας...

** Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ λογοδοτούν με βάση την καταγγελία της ΑΕΛ και οι νομικοί της ομοσπονδίας Νίκος Μπάρτζης και Βασίλης Σαράκης που επίσης ζήτησαν αναβολή. Επικαλέστηκαν ότι έλειπε ο δικηγόρος τους Σπύρος Κλαδάς.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ