ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός: Απόψε «αλώνει» ΞΑΝΑ τη Λεωφόρο!

Ολυμπιακός: Απόψε «αλώνει» ΞΑΝΑ τη Λεωφόρο!

Δικό του θέλει να κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός, απέναντι στον Παναθηναϊκό! Σέντρα στις 21:30! Η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, πηγαίνει στη Λεωφόρο για ΔΙΠΛΟ! Το μεγάλο ντέρμπι ΕΦΤΑΣΕ... Είστε έτοιμοι...;! Εμείς είμαστε! Έτοιμοι από… καιρό! Ο Ολυμπιακός δεν έχει απόψε… απλώς βαθμολογικό κίνητρο. Δεν έχει απόψε απλώς κίνητρο… τρίποντου. Απόψε πηγαίνει στη Λεωφόρο για να καταστήσει σαφές ότι εκείνος είναι που κάνει κουμάντο στο «αιώνιο» ντέρμπι. Στο μεγάλο ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ. Εκείνος είναι που έχει το πάνω χέρι, μεταξύ των δύο «αιωνίων», όπως και ισχύει, φυσικά…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός έχει πάντοτε κίνητρο, απέναντι στον Παναθηναϊκό, όσο μεγάλη και αν είναι η διαφορά των δύο ομάδων. Όσο και αν έχει… μικρύνει ο «πελάτης», ο Ολυμπιακός οφείλει πάντα να τον αντιμετωπίζει ως δυνατό και αξιόμαχο και εντός γηπέδου να το συμπεριφέρεται… αναλόγως. Να τον οδηγεί, με την απόδοσή του, σε ταπεινωτικές ήττες και σε… υπόκλιση, μπροστά στην «ερυθρόλευκη» ανωτερότητα.

Τα αγωνιστικά θα τα αναλύσουμε παρακάτω. Το μόνο που μετράει αυτή την ώρα, είναι η «δίψα» για νίκη. Έτσι πρέπει να πάει η ομάδα στο ντέρμπι. Έτσι οφείλει να μπει, απόψε το βράδυ στις 21:30, στη Λεωφόρο. Έτσι θα νικήσει!

ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ