ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα: Θρύλε γερά, νίκα ξανά (photo)

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα: Θρύλε γερά, νίκα ξανά (photo)

Απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (17:00) στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός θέλει να σπάσει την κακή παράδοση του τελευταίου διαστήματος και να επιστρέψει στις νίκες. Το ματς ενδείκνυται για αυτό, αρκεί ο Ολυμπιακός να είναι όπως πρέπει και να καταφέρει να βγάλει τις αρετές του, στο γήπεδο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων θα δούμε έναν Ολυμπιακό αρκετά αλλαγμένο, όμως όχι και απόλυτα. Ο Μαρτίνς γνωρίζει καλά ότι η ομάδα του χρειάζεται φρεσκάρισμα και νέο «αίμα» στην 11άδα και παράλληλα ότι χρειάζεται ώθηση, την οποία βρίσκει μόνο μέσα από τα αποτελέσματα. Στόχος του Ολυμπιακού σήμερα είναι πρωτίστως να κερδίσει. Στη συνέχεια να κάνει και ένα καλό ματς και να δείξει ότι κλείνει την «κακή παρένθεση».

Ο Ολυμπιακός οφείλει στον κόσμο του, το να κλείσει τη σεζόν με νίκες και με καλές εμφανίσεις. Με ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά και με αποτελέσματα. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει και μπροστά υπάρχουν ντέρμπι. Το σημερινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα δίνει στον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να επανέλθει στον σωστό δρόμο. Όσοι παίξουν σήμερα, να αρπάξουν την ευκαιρία, να δείξουν ότι πειράχτηκαν από αυτό που έγινε στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Να δείξουν ότι, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, δεν ανέχονται να μη νικούν… ΠΑΜΕ!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ