ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το επόμενο πρωτάθλημα αρχίζει από το Χαριλάου

Το επόμενο πρωτάθλημα αρχίζει από το Χαριλάου

Άσε τους βοθρατζήδες να φωνάζουν. Εσύ, Θρύλε, τη δουλειά σου. Απλά τα πράγματα. Από εδώ και στο εξής ΕΣΥ και μόνο ορίζεις το πως θα πηγαίνεις σε κάθε ματς. Το 47ο το σήκωσε η ομαδάρα του Μαρτίνς και πλέον κοιτάζει το επόμενο. Το 48ο. και το 48ο αρχίζει από το Χαριλάου! Από το βράδυ της Κυριακής. Απλά τα πράγματα. Ροτέισον, δοκιμές, το ρόστερ στο μικροσκόπιο και σχεδιασμός για το επόμενο πρωτάθλημα. Έτσι θα πάει το πράγμα και ο Ολυμπιακός δεν έχει να δώσει λόγο ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ για τη διαχείριση που θα κάνει στο ρόστερ του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Απέναντι στον Άρη η ομάδα αρχίζει δοκιμές και όπου μπορεί ο Μαρτίνς, αυτό θα κάνει. Θα βάζει στο ρόστερ του μέσα και στην αποστολή νεαρά παιδιά και παίκτες από τη β’ ομάδα και την ακαδημία. Παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής και παίκτες που θα πρέπει να δείξουν ξανά την αξία τους και να κερδίσουν θέση στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να παίξουν και να δείξουν πράγματα.

Το 48ο αρχίζει από το βράδυ της Κυριακής να… δουλεύεται. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση. Να δείξει ξανά την πλάτη του στους ‘εξυγιαντές’. Και για να το κάνει, θα πρέπει η δουλειά να αρχίσει από το βράδυ της Κυριακής. Και ΑΥΤΟ είναι το μόνο που μετράει.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ