ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κανέ: «Champions League και τίτλους!»

Κανέ: «Champions League και τίτλους!»

Ο Μαμαντού Κανέ ξεχώρισε με την απόδοσή του, στο «Βικελίδης». Ο Αφρικανός άσος του Ολυμπιακού έκανε ένα καλό ματς, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του προπονητή του και παίζοντας στο κέντρο. Δείχνοντας τις ανασταλτικές του αρετές. Μετά το ματς με τον Άρη, ο μέσος από τη Γουινέα μίλησε για τη νίκη, τους στόχους του με τον Θρύλο, τον Μαρτίνς.

Αναλυτικά ο Μαμαντού Κανέ μίλησε:

Για τη δήλωση του Μαρτίνς: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστώ τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Σιγά-σιγά θα βελτιώνομαι με τον χρόνο που θα παίρνω».

Για το τι είχε ο Ολυμπιακός και κέρδισε: «Ήμασταν πολλά νέα πρόσωπα, αλλά ξέρουμε να δουλεύουμε μαζί. Μπήκαμε και τα δώσαμε όλα για τη νίκη».

Για τα πρόσωπα μέσα στην ομάδα που τον βοηθούν: «Υπάρχουν παίκτες που τους θεωρώ αδέρφια μου, όπως ο Μπα, ο Μαντί, ο Ελ Αραμπί, ο Εμβιλά. Έχουν εμπειρία και ο προπονητής μού έχει πει να τους ακούω».

Για την επόμενη σεζόν: «Θέλω να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρω πολλούς τίτλους. Οπωσδήποτε να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα».

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ