ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σαν σήμερα το ΕΠΟΣ της Ριζούπολης! (videos)

Σαν σήμερα το ΕΠΟΣ της Ριζούπολης! (videos)

Καλώς τα παιδιά, καλώς τα… 3-0 η φάση, αφού σαν σήμερα, το 2003, γράφτηκε ιστορία! Σαν σήμερα το ΕΠΟΣ της Ριζούπολης! Ο Παναθηναϊκός ήρθε στη Ριζούπολη να παίξει για… τρία αποτελέσματα! Να παίξει για νίκη, ισοπαλία, ή ήττα με 2 γκολ διαφορά, για να μη στεφθεί ο Ολυμπιακός πρωταθλητής. Και τι κατάφερε; Έφαγε 3 και έφυγε βλέποντας τον Ολυμπιακό πρωταθλητή να πανηγυρίζει!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Οι Πειραιώτες μπήκαν με κολλημένο το πόδι στο... γκάζι στο ματς και μόλις στο 3’ άνοιξαν το σκορ με τον Τζιοβάνι, με ωραία κεφαλιά. Στη συνέχεια, ανέλαβε δράση ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο οποίος αρχικά στο 15’ και στη συνέχεια στο 47’ σκόραρε για το τελικό 3-0.

Το ματς ακολούθησε πολλή σπέκουλα, για το κλίμα, για δήθεν «τρομοκρατία», για, για, για… Μαθημένοι σ’ αυτά οι ΓΑΥΡΟΙ, το μόνο που ξέρουν να κάνουν οι απέναντι είναι να λοιδορούν τον Ολυμπιακό… Σαν σήμερα γράφτηκε ΙΣΤΟΡΙΑ στη Ριζούπολη και φάνηκε ποια ομάδα είναι φτιαγμένη για τίτλους και ποια για να τρώει… τριάρες.

Θυμηθείτε, όχι ότι… ξεχάσατε κιόλας:

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ