ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπουχαλάκης: «Να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Μπουχαλάκης: «Να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος»
Book Small Mobile

Στο να κλείσει τη χρονιά με το καλύτερο δυνατό τρόπο και να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στάθηκε σε δηλώσεις του στη nova ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Αντρέας Μπουχαλάκης, ενώ τόνισε πως γνωρίζει την σημασία που έχουν οι νίκες στα ντέρμπυ και πως η ομάδα θα κάνει νέο ξεκίνημα με την έναρξη της νέας σεζόν.

«Θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ουσιαστικά στο τελευταίο παιχνίδι για φέτος στην έδρα μας, θέλουμε μια καλή εμφάνιση. Να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πάνω από όλα για τους εαυτούς μας και για την ομάδα να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο μια μεγάλη και δύσκολη χρονιά.

Πάντα αυτά τα ντέρμπι, με τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, σημαίνουν κάτι παραπάνω. Και για εμάς και για την ομάδα και για τους οπαδούς μας. Πάντα τα βλέπουμε διαφορετικά και πάντα πρέπει να δίνουμε το 150% για το καλύτερο δυνατό. Είμαστε στενοχωρημένοι, απογοητευμένοι, νευριασμένοι μπορώ να πω, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι δύο παιχνίδια που πρέπει να τα κερδίσουμε, να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και από τη νέα χρονιά να δημιουργήσουμε ξανά τις βάσεις, για να χτίσουμε κάτι πιο δυνατό.

Και εγώ πρέπει να κοιτάξω τον εαυτό μου. Τι έκανα σωστό, τι έκανα λάθος. Γενικά είχαμε πολλά πάνω και κάτω. Το σημαντικό είναι να τελειώσουμε τη σεζόν υγιείς να γεμίσουμε λίγο τις μπαταρίες μας, να ξεφύγουμε λίγο από αυτή την καθημερινότητα, στην οποία είμαστε εδώ και αρκετό καιρό. Και όπως είπα να ξεκινήσουμε μια νέα σελίδα, με την αρχή της νέας σεζόν».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ