ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρυλική φιέστα!

Θρυλική φιέστα!

Την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος, όπως μόνο αυτός ξέρει, γιόρτασε απόψε (14/5) ο Ολυμπιακός. Άλλωστε, δεν ξέρουν όλοι από φιέστες. Το τρίτο σερί πρωτάθλημα και 47ο συνολικά γιορτάστηκε όπως έπρεπε. Σε γεμάτο Καραϊσκάκη και σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Το παιχνίδι και τη γιορτή παρακολούθησαν όλες οι Σχολές της Αττικής και η Άρτα, η Θεσσαλονίκη, η Κέρκυρα, η Λαμία, η Πάτρα, ο Πύργος, η Σπάρτη, η Χαλκίδα και η Χίος.

Η γιορτή, μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ξεκίνησε με την αποθέωση των παιδιών της Κ15 για το πρωτάθλημα που κατέκτησαν πριν μερικές εβδομάδες.

Ακολούθησε προβολή βίντεο στα μάτριξ με την κοινωνική προσφορά του Ολυμπιακού αλλά και ένα μεγάλο αφιέρωμα στη μνήμη του τεράστιου Μίκη Θεοδωράκη.

Ακολούθησε μουσικό διάλειμμα με Μπάμπη Στόκα, όπου όλος ο κόσμος τραγούδησε και τη «θάλασσα του Πειραιά».

Στη συνέχεια, βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και οι πρωταθλήτριες Ευρώπης στο Πόλο Γυναικών, μαζί με τα δύο συνεχόμενα ευρωπαϊκά τρόπαια που κατέκτησαν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε τη θέση του κοντά στο μεγάλο βάθρο και αποθεώθηκε από τον κόσμο. «Είναι τρελός ο Πρόεδρος», και υποσχέθηκε κι άλλα τρόπαια.

Στη συνέχεια, βγήκαν όλοι οι παίκτες μαζί και τελευταίοι οι αρχηγοί. Ο Πρόεδρος του Θρύλου πήρε το τρόπαιο αγκαλιά, ανέβηκε στο βάθρο και μαζί με τους αρχηγούς το σήκωσαν ψηλά στον ουρανό. Και ακολούθησαν πανηγυρισμοί, με τη Θύρα 7 και όλο το γήπεδο να τραγουδούν «Άντε γεια, πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά».

Θρυλική φιέστα και για το 47ο πρωτάθλημα! Δεν ξέρουν όλοι από φιέστες! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ