ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Και ξανά προς τη δόξα τραβά

Και ξανά προς τη δόξα τραβά

Η ομάδα ξαποσταίνει, μόνο λίγο καιρό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Πέδρο Μαρτίνς, όλο το επιτελείο του Ολυμπιακού, όχι. Πριν οι ποδοσφαιριστές τραβήξουν ξανά προς τη δόξα, προς το Champions League, προς το πρωτάθλημα, προς την επιστροφή στα νταμπλ, πρώτα θα τραβήξουν ξανά προς τη δόξα ο ηγέτης και Πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ο προπονητής του. Οι συνεργάτες αυτών. Όλο το επιτελείο, το οποίο είναι στη διάθεση του Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός έχει ένα πλούσιο και ποιοτικό ρόστερ. Έχει όμως και συγκεκριμένες αδυναμίες. Τις έχουμε ονοματίσει ουκ ολίγες φορές. Δεν χρειαζόταν. Ο Πέδρο Μαρτίνς τις ξέρει. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το ίδιο. Οι συνεργάτες αυτών, επίσης. Και πάνω σε αυτές θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις, προσθαφαιρέσεις, ώστε τη νέα σεζόν η ομάδα να παρουσιαστεί ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ. Ακόμη πιο δυνατή και σίγουρη για τον τίτλο, για μια νέα διάκριση στην Ευρώπη, αλλά και για την επιστροφή στο νταμπλ. Κυρίως, όμως, αφού οι τίτλοι και οι διακρίσεις δεν μας λείπουν, για την επιστροφή στο όμορφο/θεαματικό ποδόσφαιρο των προηγούμενων 2-3 ετών.

Οι ιθύνοντες της ομάδας γνωρίζουν καλά τι πρέπει να γίνει. Και ήδη δουλεύουν επάνω σε αυτό. Η ομάδα χάρηκε το πρωτάθλημα, μαζί με τον κόσμο της. Και πηγαίνει, πλέον, διακοπές. Και ο Μαρτίνς θα ξεκουραστεί λιγάκι, με τους συνεργάτες του. Μέχρι εκεί, όμως. Η νέα χρονιά θα είναι απείρως πιο απαιτητική και ο πήχης θα μπει ακόμη πιο ψηλά. Και κάπως έτσι η ομάδα οφείλει να παρουσιαστεί όπως πρέπει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ