ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παίζει... μπάλα ο κόσμος!

Παίζει... μπάλα ο κόσμος!

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η… εκκίνηση στη διαδικασία ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού τις πρώτες 5 ημέρες. Αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν και χθες Σάββατο, που είχαν τον απαραίτητο χρόνο, να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους για τη νέα σεζόν.

Και από αύριο συνεχίζεται η διαδικασία για τους παλαιούς κατόχους, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 28 Ιουνίου, ενώ από τις 30/06 θα παίξουν… μπάλα και οι νέοι κάτοχοι. Από εκείνη την ημερομηνία και μετά θα μπορούν να πάρουν εισιτήριο κι εκείνοι.

Θυμίζουμε ότι 15.000 από τα διαρκείας έχουν τιμή από 100 ως 170 €, αφού η διοίκηση του Θρύλου διατήρησε τις ίδιες τιμές με το περασμένο καλοκαίρι. Με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στην προσπάθεια αυτή, για να έχουμε για μια ακόμα σεζόν ένα γεμάτο "Γ. Καραϊσκάκης".

Δύναμη του Ολυμπιακού είναι ο κόσμος του κι αυτό το φοβούνται όλοι τους. Διότι ξέρουν πώς ο Θρύλος με το λαό του στο πλευρό του, δεν έχει αντίπαλο! Πέρσι σταματήσαμε σε 21.173, αλλά φέτος το στοίχημα για την αρχή είναι να ξεπεράσουμε αυτό τον αριθμό…

Γιατί συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Δεν σταματούν! (video)

    Δεν σταματούν! (video)

    Καθημερινά παλαιοί κάτοχοι διαρκείας ανανεώνουν το εισιτήριό τους…

  • 2.000 σε 4 μέρες!

    2.000 σε 4 μέρες!

    Με ικανοποιητικό ρυθμό οι ανανεώσεις των διαρκείας...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ