ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ναι, αλλά δεν έπαιξε μπαλάρα

Ναι, αλλά δεν έπαιξε μπαλάρα

Κάποτε ο Ολυμπιακός έμεινε μακριά από το πρωτάθλημα, για δύο σεζόν σερί. Τις σεζόν 2017-18 και 2018-19. Την πρώτη δεν ήταν καλός, αλλά τη δεύτερη ήταν πολύ καλός. Έπαιζε πολύ ωραία μπάλα, επιθετική μπάλα και ήταν σίγουρα καλύτερος από τον ΠΑΟΚ, στον οποίο απένειμαν εντέλει τον τίτλο. Και; Τι έγινε που ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος του ΠΑΟΚ, τη σεζόν 2018-19; Ποιος θυμάται αυτό και όχι το γεγονός ότι τον τίτλο πήρε (όπως τον πήρε…) ο ΠΑΟΚ; Ποιος θυμάται τον δεύτερο με την «καλύτερη μπάλα» και όχι εκείνον για τον οποίο η ιστορία έγραψε «πρωταθλητής»;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η Ρεάλ πήρε το βράδυ του Σαββάτου το Champions League. Το 14ο της ιστορίας της. Με… τρεις τελικές. Υπερβολή; Να ήταν τέσσερις, πέντε; Μικρή σημασία έχει. Δεν έπαιξε «μπαλάρα» το βράδυ του Σαββάτου στο Stade de France, η Ρεάλ. Και όμως, σήκωσε την κούπα. Τη 14η στην ιστορία της, ξαναλέμε… Και όμως, αν και η Λίβερπουλ είχε τελικές, ευκαιρίες, σουτ, ο Κουρτουά ήταν καταλυτικός, για τη Ρεάλ, κανείς στο τέλος δεν θα θυμάται ότι η Λίβερπουλ έπαιξε… μπαλάρα. Κανείς δεν θα θυμάται τις… τελικές της Ρεάλ Μαδρίτης. Όλοι όμως θα θυμούνται το 14ο.

Ένα… ζύγισμα παραπάνω των προτεραιοτήτων, χρειάζεται που και που. Ο Ολυμπιακός, ακόμη και σε μια σεζόν κατά την οποία δεν έπιασε την κορυφαία του απόδοση, σήκωσε ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ και αυτό είναι που άπαντες θα θυμούνται, αύριο-μεθαύριο. Τις κούπες. Όχι το αν ο Ολυμπιακός ήταν επιθετικός και είχε… πολλές τελικές.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ