ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Τόμας Βατσλίκ συνεχίζει να δικαιώνει τον Ολυμπιακό

Ο Τόμας Βατσλίκ συνεχίζει να δικαιώνει τον Ολυμπιακό

Είναι δύσκολο να αμφισβητήσει κανείς τον Τόμας Βατσλίκ. Δύσκολο, αλλά όχι απίθανο. Υπάρχουν και ορισμένοι, οι οποίοι δεν… τρελαίνονται με την επιλογή του Τσέχου, για τον «άσο», στον Ολυμπιακό. Ο Βατσλίκ τόνισε ξανά, με την εμφάνισή του με τη φανέλα της Εθνικής Τσεχίας, ότι δίκαια ο Ολυμπιακός τον επέλεξε. Τα εγκωμιαστικά σχόλια, τα οποία ξανά λαμβάνει από τον Τύπο της πατρίδας του είναι το λιγότερο. Το σημαντικό είναι η εικόνα που βγάζει ο ίδιος. Η εικόνα που βγάζει κάθε φορά που μπαίνει να παίξει. Είτε με τη φανέλα της Τσεχίας, είτε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, φυσικά. Και η οποία φυσικά δείχνει το γιατί ο Θρύλος τον επέλεξε, το περασμένο καλοκαίρι.

Είδαμε τον Τόμας Βατσλίκ σε δράση, όλη τη χρονιά. Πέρα από μερικά αναμενόμενα και επιτρεπτά λάθη (εννοούμε ότι παραμένουν στο ανθρώπινο πλαίσιο και μπορούν να συμβούν στον οποιονδήποτε) ο Τσέχος ήταν πολύ σταθερός και όλη τη σεζόν έδειχνε την κλάση του.

Τώρα φορά ξανά τη φανέλα της Τσεχίας και τον αποθεώνουν εκ νέου οι συμπατριώτες του, για όσα κάνει με το εθνόσημο. Ο Βατσλίκ θα είναι μία από τις σταθερές του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν. Μια καλή ομάδα αρχίζει από έναν καλό τερματοφύλακα και ο Ολυμπιακός έχει έναν τερματοφύλακα, ο οποίος όχι απλώς καλός είναι, αλλά και κάτι παραπάνω…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ