ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για την πρόκριση στον τελικό

Για την πρόκριση στον τελικό

To Stoiximaviewκάνει προγνωστικά τένις από το RolandGarros.

Ραφαέλ Ναδάλ – Αλεξάντερ Ζβέρεφ (15:50): Προγνωστικά στοιχήματος τένις για τα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός. Ο Ράφαελ. Νο. 5 στην παγκόσμια κατάταξη θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ, Νο. 3 στον κόσμο. Αυτή θα είναι η 10η φορά που θα κοντραριστούν οι δύο τενίστες, με το h2h να είναι στο 6-3 υπέρ του Ισπανού. Τελευταία φορά έπαιξαν το 2021 στη Ρώμη. Σε εκείνο το ματς είχε κερδίσει ο Ράφα με 2-0 σετ.

Ραφαέλ Ναδάλ – Αλεξάντερ Ζβέρεφ (15:50): Ο Ράφα φέτος μέχρι στιγμής έχει παίξει σε 31 παιχνίδια και έχει ρεκόρ 28/3, ενώ στο χώμα έχει 8/2. Στον δρόμο για τα ημιτελικά απέκλεισε κατά σειρά τους Τόμπσον, Μουτέ, Φαν ντε Ζάντσχουλπ, Αλιασίμ και Τζόκοβιτς. Τους τρεις πρώτους με 3-0. Τον Καναδό με 3-2 και τον Σέρβο με 3-1. Στα 10 τελευταία έχει 8-2. Ο Αλεξάντερ από την άλλη, φέτος μέχρι τώρα έχει δώσει 38 παιχνίδια και έχει ρεκόρ 29/9, ενώ στο χώμα έχει 15/4. Για να φτάσει έως εδώ απέκλεισε τους Οφνερ, Μπαέζ, Νακασίμα, Μιράλες και Αλκαράθ. Στα 10 τελευταία έχει 8-2.

Ραφαέλ Ναδάλ – Αλεξάντερ Ζβέρεφ (15:50): Τα προγνωστικά στοιχήματος τένις δίνουν ως φαβορί για τη νίκη – πρόκριση στον μεγάλο τελικό τον Ράφα. Ο Ισπανός, μετά τη σπουδαία νίκη που πέτυχε απέναντι στον Τζόκοβιτς και τον αποκλεισμό του Αλκαράθ, είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Μπορεί ο Γερμανός να τον σταματήσει; Δύσκολο. Μπορεί όμως να τον κοντράρει. Στο τέλος ωστόσο θεωρώ ότι η ποιότητα, η εμπειρία και η ψυχολογία του Ράφα, που βρίσκεται στα ύψη μετά τη νίκη επί του Νόβακ, θα κάνει τη διαφορά και ο Ισπανός θα περάσει στον τελικό. Roland garros στοίχημα με combo.

Δες τα κορυφαία τένις προγνωστικά

Ραφαέλ Ναδάλ – Αλεξάντερ Ζβέρεφ (15:50): Πάμε στοίχημα τένις με την επιλογή να κερδίσει το ματς ο Ράφα και το παιχνίδι να έχει πάνω από 31.5 games σε απόδοση 2.05 (Stoiximan).

Δες τα κορυφαία τένις προγνωστικά

Κάσπερ Ρουντ – Mάριν Τσίλιτς (18:35): Προγνωστικά στοιχήματος τένις για τα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός. Ο Κάσπερ, Νο. 8 στην παγκόσμια κατάταξη θα αντιμετωπίσει τον Μάριν, Νο. 23 στον κόσμο. Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα κοντραριστούν οι δύο τενίστες, με το h2h να είναι στο 2-0 υπέρ του Νορβηγού. Η τελευταία ήταν πέρσι στο Τορόντο. Σε εκείνο το ματς είχε κερδίσει ο Νορβηγός με 2-1 σετ. Η πρώτη ήταν το 2020 στη Ρώμη. Η μοναδική μέχρι τώρα αναμέτρηση που έχουν δώσει στο χώμα. Τότε είχε επικρατήσει με 2-0.

Κάσπερ Ρουντ – Mάριν Τσίλιτς (18:35): Ο Κάσπερ μέχρι στιγμή φέτος έχει δώσει 38 ματς και έχει ρεκόρ 29/9, ενώ στο χώμα έχει 20/5. Στον δρόμο για τα ημιτελικά απέκλεισε τους Τσονγκά, Ρουουσουβουόρι, Σονέγκο, Χουρκάτς και Ρουν. Αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια που του παρουσιάστηκαν έφτασε μέχρι τους «4». Στα 10 τελευταία έχει 9-1. Ο Μάριν από την άλλη πλευρά, μέχρι τώρα έχει παίξει σε 29 ματς και έχει ρεκόρ 18/11, ενώ στο χώμα έχει 9/4. Για να φτάσει έως εδώ απέκλεισε τους Μπάλαζ, Φούκσοβιτς, Σιμόν, Μεντβέντεφ και Ρούμπλεφ. Κανείς δεν πίστευε ότι ο Κροάτης θα καταφέρει να φτάσει ως εδώ, αλλά όμως τα κατάφερε.

Κάσπερ Ρουντ – Mάριν Τσίλιτς (18:35): Τα προγνωστικά στοιχήματος τένις δίνουν ως φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό τον Κάσπερ. Ο Νορβηγός είναι ένας κλασσικός χωματάς, ενώ ο Μάριν αρέσκεται στις σκληρές και γρήγορες επιφάνειες. Εχει παίξει εξαιρετικά μέχρι τώρα στο Ρολάν Γκαρός και απέκλεισε μεταξύ άλλων τον Μεντβέντεφ, αλλά πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να χάσει. Ο Κάσπερ κινείται εξαιρετικά στο χώμα και μπορεί παίζοντας έξυπνα να αποφύγει τα βαριά χτυπήματα του Κροάτη. Το ματς θα είναι ντέρμπι, αλλά θεωρώ ότι στο τέλος θα καταφέρει να κερδίσει ο Νορβηγός. Roland garros στοίχημα με combo.

Κάσπερ Ρουντ – Mάριν Τσίλιτς (18:35): Πάμε στοίχημα τένις με την επιλογή να κερδίσει το ματς ο Κάσπερ και το παιχνίδι να έχει πάνω από 33.5 games σε απόδοση 2.37 (Stoiximan).

Δες τα κορυφαία τένις προγνωστικά

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

 

PHOTO GALLERY

Για την πρόκριση στον τελικό
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ