ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τούρκοι: Γράφουν ξανά για Κάιλ Λάριν (videos)

Τούρκοι: Γράφουν ξανά για Κάιλ Λάριν (videos)

Ξανά στο προσκήνιο ο Κάιλ Λάριν! Το όνομά του επανέρχεται στην επικαιρότητα από τους Τούρκους και φυσικά εμπλέκεται με αυτό ο Ολυμπιακός. Ο Θρύλος κινείται ενεργά στη μεταγραφική αγορά, αποτελεί ιδανικό προορισμό για κάθε ποδοσφαιριστή που σκέφτεται την Ελλάδα και έτσι, το όνομα των Πειραιωτών συχνά-πυκνά εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια, από το εξωτερικό. Έτσι και τώρα, με τους Τούρκους να βάζουν ξανά τον Λάριν στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα. Το όνομά του έχει «παίξει» ξανά, για τον Θρύλο…

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στην Μπεσίκτας, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Την περασμένη σεζόν, ο Λάριν μέτρησε 38 αγώνες με τους «αετούς» και είχε 8 γκολ και μία ασίστ. Είναι εξτρέμ και περιφερειακός επιθετικός. Και όπως προαναφέραμε, έχει μείνει ελεύθερος.

Αυτό δεν κάνει την υπόθεσή του εύκολη. Κάθε άλλο. Ο ίδιος αξιώνει ένα συμβόλαιο ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, ενώ για την περίπτωσή του φέρονται να υπάρχουν ενδιαφερόμενοι από την Τουρκία. Πρώτη, λόγου χάρη, η Μπασακσεχίρ. Ο Λάριν φέρεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη χώρα, να βρίσκεται στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς.

Θυμηθείτε τον σε δράση: 

 

 

 

 

** Η φωτό είναι από τον λογαριασμό του Λάριν στο Instagram.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ