ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίσημο: Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Μοντεστό

Επίσημο: Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Μοντεστό
Book Small Mobile

Επί σειρά ετών ο Φρανσουά Μοντεστό υπηρέτησε τον Ολυμπιακό, με τον οποίο είχε εξαιρετική συνεργασία. Ο Θρύλος είναι σε διαδικασία νέων στελεχών, τεχνικού διευθυντή, αθλητικού διευθυντή κλπ. και με τις αλλαγές στο οργανόγραμμα που επίκεινται, είναι πλέον επίσημο και το τέλος της συνεργασίας με τον Κορσικανό. Ο Μοντεστό θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μόντσα, στο Καμπιονάτο και ο Θρύλος τον αποχαιρετά, με σχετική ανακοίνωση, αφήνοντας την πόρτα ανοικτή για το μέλλον.

Αναλυτικά:

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Φρανσουά Μοντεστό.

Ο Φρανσουά Μοντεστό ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε από την διοίκηση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη όταν εκείνος ανέλαβε την ηγεσία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και από τότε μέχρι σήμερα υπήρξε ενεργό μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Νικητής και Πρωταθλητής.

Ακόμα και όταν δεν βρισκόταν στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο Φρανσουά έκανε ότι μπορούσε για να βοηθήσει τον Θρύλο και έδειξε εμπράκτως την αφοσίωση του και την αγάπη του, ενώ κατανόησε πλήρως την κουλτούρα και το πνεύμα του Συλλόγου.

Με την εργατικότητα του και τις ικανότητες του βοήθησε τα μέγιστα στις επιτυχίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σε Ελλάδα και Ευρώπη ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως διοικητικό στέλεχος και μέχρι και σήμερα συμμετείχε στον σχεδιασμό της νέας σεζόν που βρίσκεται πλέον σε φάση υλοποίησης.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο σταθμό της καριέρας του και γνωρίζει πως η πόρτα του Συλλόγου είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ