ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εισιτήρια διαρκείας: Σημαντική η ζήτηση και το Σάββατο

Εισιτήρια διαρκείας:  Σημαντική η ζήτηση και το Σάββατο

Η μέρα ήταν αφιερωμένη στο μπάσκετ και δικαιολογημένα με τον κόσμο να δίνει βροντερό «παρών» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην προσπάθεια της ομάδας για το πρωτάθλημα. Όμως αυτό, δεν στάθηκε εμπόδιο για τους φίλους του Θρύλου, να συνδυάσουν τον αγώνα με  την πρωινή βόλτα στο ΝΑΟ για την ανανέωση των διαρκείας τους στο ποδόσφαιρο!

Το «ΠΑΘΟΣ» ήταν διάχυτο και το Σάββατο με τους παλιούς κατόχους να παίρνουν από νωρίς το δρόμο… προς Πειραιά παρόλο που η κακοκαιρία έκανε τα πράγματα δυσκολότερα… Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει από βροχές και έδειξε και πάλι την πρόθεσή του να στηρίξει και φέτος το Σύλλογο που αγαπά και στέκεται στο πλευρό του από το 1925

Να «σπάσει» το ρεκόρ

Έτσι, είχαμε περίπου άλλες 500 ανανεώσεις καρτών διαρκείας, ήδη. Ο λαός του Θρύλου επιβεβαιώνει ήδη τις προσδοκίες της ομάδας, για αυξημένη κίνηση στα διαρκείας για το Καραϊσκάκη! Ο Κώστας Καραπαπάς, στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, έθεσε ως στόχο τις 22.500-23.000 διαρκείας, για τη νέα σεζόν, ενώ ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να κινείται έντονα, προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ