ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ακόμη ένα σκάνδαλο στην ΕΠΟ, έκπτωτος ο Κουπτσίδης!

Ακόμη ένα σκάνδαλο στην ΕΠΟ, έκπτωτος ο Κουπτσίδης!

Άλλο ένα σκάνδαλο, στις τάξεις της «εξυγιαντικής» ΕΠΟ… Ξανά εκτεθειμένη η Ομοσπονδία που ακόμη και με τον Μπαλτάκο στην προεδρία δείχνει ότι παραμένει μια ομοσπονδία που δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ο Κουπτσίδης, σύμφωνα με έγγραφο του συντονιστή αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας που αποκαλύπτει το μπλογκ dikografies, έχει τεθεί σε αργία από τον Δήμο Γρεβενών από τις 8 Απριλίου. Παρόλα αυτά στην ΕΠΟ, στις 7 Ιουνίου τον εξέλεξαν στη θέση του αντιπροέδρου της ομοσπονδίας, στη θέση του Αστέριου Αντωνίου που έχει τιμωρηθεί με έκπτωση τριών μηνών, με πρωτόδικη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Ο Κουπτσίδης εμπίπτει στα κωλύματα του αθλητικού νόμου και αποτελεί το υπ' αριθμόν 144/21 αμετάκλητο παραπεμπτικό βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Γρεβενών. Από τον Δήμο Γρεβενών τέθηκε σε αργία με απόφαση του συντονιστή της αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου-Μακεδονίας Δημητρίου Γαζή.

Άρα, έπρεπε να είναι έκπτωτος και από την ΕΠΟ, όμως, όπως αναφέραμε, στις 7 Ιουνίου στην ΕΠΟ έκαναν εκλογές και τον εξέλεξαν αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Από την ομοσπονδία γνώριζαν ότι ο Κουπτσίδης έχει τεθεί σε αργία από τον Δήμο Γρεβενών λόγω αμετάκλητου παραπεμπτικού κακουργηματικού βουλεύματος;

Από την πλευρά του ο Κουπτσίδης, που σύμφωνα με το νόμο είναι έκπτωτος και από την προεδρεία της ΕΠΣ Γρεβενών, είχε ενημερώσει την ΕΠΟ ότι έχει τεθεί σε αργία από τον Δήμο Γρεβενών;

Κάθε απάντηση δεκτή...

Το έγγραφο του συντονιστή αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας που θέτει σε αργία τον Δημοσθένη Κουπτσίδη από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών:

 

 

 

PHOTO GALLERY

Ακόμη ένα σκάνδαλο στην ΕΠΟ, έκπτωτος ο Κουπτσίδης!
Ακόμη ένα σκάνδαλο στην ΕΠΟ, έκπτωτος ο Κουπτσίδης!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ