ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το μήνυμα του Γρηγόρη Μπάτη για τα διαρκείας!

Το μήνυμα του Γρηγόρη Μπάτη για τα διαρκείας!

Πάνω από 7.000 εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού έχουν «φύγει» για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Οι οπαδοί του Θρύλου βρίσκονται για άλλη μια χρονιά στο πλευρό της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Γρηγόρη Μπάτη να στέλνει το μήνυμα του, μέσω των social media. Ο νέος Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ανέφερε:

«Μόνο σήμερα, 800 φίλοι του Ολυμπιακού ανανέωσαν την κάρτα διαρκείας τους, ενώ συνολικά έχουμε ξεπεράσει τις 7.000 ανανεώσεις. Μ' αυτούς τους ρυθμούς μέχρι το τέλος της εβδομάδας σχεδόν το 1/3 του "Γ. Καραϊσκάκης" θα είναι ήδη κατειλημμένο. Το ξαναγράφω, το 1/3 και είμαστε ακόμα στην αρχή! Θα μου πείτε, πού είναι το περίεργο για τους Ολυμπιακούς; Γι' αυτούς που ακολουθούσαν την ομάδα σε εποχές δύσκολες και σκληρές. Γι' αυτούς που γέμιζαν το "Καραϊσκάκης" σε πέτρινα χρόνια. Γι' αυτούς που ταξιδεύουν από μια άκρη του κόσμου έως την άλλη μόνο για να φωνάξουν για τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο. Γι' αυτούς που δεν άφησαν και θα αφήσουν ποτέ την ομάδα. Γι' αυτούς που σε όποιο απίθανο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται, ψάχνουν τρόπους, να δουν αγώνες της ομάδας. Γι' αυτούς που έχουν ΠΑΘΟΣ για το 48ο, σαν να είναι το πρώτο.

Για όλους αυτούς και αναλογιζόμενη τις δύσκολες μέρες που ζούμε, η ΠΑΕ Ολυμπιακός διατήρησε ίδιες τιμές στις κάρτες διαρκείας (10% έκπτωση στους παλιούς κατόχους) και παράλληλα δεν σταματά να ενισχύει την ομάδα με σημαντικές και ουσιαστικές κινήσεις.

Αυτό ακριβώς είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, μια ομάδα που δεν σταματά να μεγαλώνει, ένας κόσμος που δεν σταματά να στηρίζει!

ΠΑΘΟΣ για το 48ο!».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ