ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Άβιλα: «Ανυπομονώ να συναντήσω τους φιλάθλους μας» (video)

Άβιλα: «Ανυπομονώ να συναντήσω τους φιλάθλους μας» (video)

Ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Γκονθάλο Άβιλα Γκορδόν. Ο Ισπανός μπακ, στις πρώτες του δηλώσεις ως «ερυθρόλευκος», χαρακτήρισε ιστορικό σύλλογο τον Θρύλο, ενώ στάθηκε στη σπουδαία ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι ΓΑΥΡΟΙ. Παράλληλα, ο 24χρονος άσος έδωσε το σύνθημα για την επίτευξη όλων των στόχων τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ο Άβιλα δήλωσε: «Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει 47 πρωταθλήματα, ότι ο κόσμος δημιουργεί σπουδαία ατμόσφαιρα εδώ, μια ατμόσφαιρα πολύ όμορφη που ανυπομονώ να νιώσω και να ζήσω. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος σε όλους τους τομείς, που συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις, αλλά γνωρίζω και για τα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει.

Προσωπικός μου στόχος, είναι να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής, να αποκτήσω εμπειρία και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα, για αυτό άλλωστε έχω έρθει. Οι στόχοι μου είναι εκείνοι που έχει καθορίσει ο σύλλογος και θέλει να κατακτήσει.

Ανυπομονώ να συναντήσω τους φιλάθλους μας εδώ, στο γεμάτο γήπεδο, να τους γνωρίσω και να νιώσω ό,τι και εκείνοι και τη μεγάλη τους στήριξη σε όλα τα παιχνίδια».

Δείτε το βίντεο:

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ