ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εισιτήρια διαρκείας: Από σήμερα στο «παιχνίδι» οι νέοι κάτοχοι

Εισιτήρια διαρκείας: Από σήμερα στο «παιχνίδι» οι νέοι κάτοχοι

Ο Ολυμπιακός είδε 9.122 φιλάθλους του να ανανεώνουν το εισιτήριο διαρκείας τους και να κλείνουν από τώρα τη θέση τους, στον Ναό. Με ΠΑΘΟΣ οι ΓΑΥΡΟΙ έδειξαν ότι η αγάπη για τον Θρύλο δεν γνωρίζει όρια. Και πλέον, ήρθε η ώρα για να περάσει η διαδικασία διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, να περάσει σε νέα φάση. Άνοιξαν οι θέσεις των περσινών κατόχων, οι οποίες δεν ανανεώθηκαν και στο «παιχνίδι» μπαίνουν πλέον και οι νέοι κάτοχοι!

Συγκεκριμένα και αναλυτικά, θυμίζουμε: Πλέον, από τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (27/6) συνεχίζεται ήδη η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας, αφού θα έχουν ελευθερωθεί οι θέσεις των περσινών κατόχων, από τα εκδοτήρια του Γ. Καραϊσκάκης, καθημερινά 10:00-18:00.

Ταυτόχρονα έχει αρχίσει και η διαδικασία έκδοσης εισιτηρίου διαρκείας μέσω Ίντερνετ και θα συνεχιστεί όλο το 24ωρο.

Θέσεις, οι οποίες μέχρι χθες ήταν «καπαρωμένες» για τους περσινούς κατόχους διαρκείας, δίνοντάς τους το δικαίωμα να τις ανανεώσουν, από σήμερα Δευτέρα ελευθερώνονται και τίθενται στη διάθεση των νέων κατόχων, οι οποίοι θα θελήσουν να βγάλουν εισιτήρια διαρκείας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ