ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έλαμψε ξανά ο Σκάρπα, στο τρίμπαλο επί της Σέρο Πορτένιο! (video)

Έλαμψε ξανά ο Σκάρπα, στο τρίμπαλο επί της Σέρο Πορτένιο! (video)

Σε εξαιρετική κατάσταση είναι ο Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος κάθε φορά κατά την οποία αγωνίζεται, δείχνει γιατί ο Ολυμπιακός θέλει τόσο πολύ να τον αποκτήσει τώρα! Ο μεταγραφικός στόχος του Θρύλου έπαιξε ξανά το βράδυ της 29/6 και είχε πολύ καλή απόδοση. Βασικός, με ασίστ και συμμετοχή στο δεύτερο γκολ της Παλμέιρας με τη Σέρο Πορτένιο, για το Κόπα Λιμπερταδόρες (φάση των «16»), ο Σκάρπα, έδειξε ξανά γιατί ο σύλλογος από τη Βραζιλία δεν θέλει να τον παραχωρήσει τώρα. Και γιατί ο Ολυμπιακός θέλει τόσο πολύ να τον κλείσει άμεσα!

Στο πρώτο γκολ σέντραρε από αριστερά στον συμπαίκτη του για κεφαλιά, ενώ στο δεύτερο πέρασε υπέροχη κάθετη πάσα, που άνοιξε συνδυασμό και πλασέ μέσα στην περιοχή. Ο Σκάρπα έδειξε και στις δύο φάσεις τρομερή διορατικότητα! Ο Γκουστάβο Σκάρπα δεν έπαιξε σε όλο το ματς, έγινε αλλαγή, ενώ πρώτα πρόλαβε να αφήσει το «στίγμα» του! Δέχθηκε και μία κίτρινη κάρτα. Ο Σκάρπα έπαιξε αριστερά, στο 4-2-3-1 (στην τριάδα πίσω από τον επιθετικό) και συνέκλινε, αλλάζοντας θέση με τον Βέιγκα και πηγαίνοντας και πιο κεντρικά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δείτε το βίντεο με τη νίκη της ομάδας του και τη δημιουργία του Σκάρπα, στο πρώτο και στο δεύτερο γκολ.

 

 

 

* Η φωτογραφία είναι από προφίλ του Σκάρπα στο Instagram.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ