ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να είναι έτοιμος στα επίσημα

Να είναι έτοιμος στα επίσημα

Την ήττα με 3-1 από τη Σάλτσμπουργκ γνώρισε ο Ολυμπιακός στο πιο δυνατό φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Έβγαλε συμπεράσματα ο Μαρτίνς και ξέρει πως ο Θρύλος πρέπει να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα. Προηγήθηκε με τον Ελ Αραμπί στο 14’, αλλά η Σάλτσμπουργκ ήταν ανώτερη και πήρε το ματς με Σίμιτς (21’), Καμπερί (41’) και Φερνάντο (80’). Επόμενο φιλικό, το επόμενο Σάββατο (9/7) με την Αλκμαάρ στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με σχήμα 4-2-3-1, με τον Αγκιμπού Καμαρά να παίζει πιο μπροστά, κοντά στον Ελ Αραμπί. Μάλιστα, σε αυτό το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλή παρουσία. Και από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το γκολ του Θρύλου. Για την ακρίβεια, στην πίεση ψηλά του Ολυμπιακού, στο 14’, ο Αγκιμπού Καμαρά έκανε την προβολή στον Μπερνάρντο, η μπάλα στρώθηκε στον Ελ Αραμπί και εκείνος με υπέροχο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 για τον Θρύλο. Μέχρι εκείνο το σημείο, η Σάλτσμπουργκ είχε απειλήσει στο 6’ με το σουτ του Καπάλντο και την απόκρουση του Βατσλίκ, ενώ ο Ολυμπιακός είχε ένα σουτ με τον Αγκιμπού Καμαρά δευτερόλεπτα πριν το γκολ. Η Σάλτσμπουργκ ισοφάρισε (1-1) στο 21’ με το πλασέ του Σίμιτς από κοντά, μετά την κεφαλιά-πάσα του Σέσκο που νίκησε στον αέρα τον Σισέ. Στο 26’ ο Αγκιμπού Καμαρά απείλησε με βολέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ωστόσο η συνέχεια ανήκε στη Σάλτσμπουργκ. Απείλησε στο 34’ με το σουτ του Καπάλντο, έκανε το 2-1 στο 41’ με σουτ του Καμπερί και είχε μία καλή στιγμή στο 43’ με τον Σέσκο να πλασάρει άστοχα.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τον ίδιο ρυθμό σε καμία περίπτωση. Και ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να χάνει αδιανόητη ευκαιρία, όταν ο Ραντζέλοβιτς σέντραρε και ο Μασούρας σε κενή εστία από τα δύο μέτρα σημάδεψε τον τερματοφύλακα που ήταν εκτός θέσης. Στο 54’ αυτή η ευκαιρία. Στο 61’ ο Μαρτίνς έβαλε Μαντί Καμαρά και Ζινκερνάγκελ και γύρισε τον Εμβιλά σε θέση στόπερ μετά από... καιρό! Η πρώτη στιγμή της Σάλτσμπουργκ ήρθε στο 75’, με τον Φερνάντο να πιάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και τον Βατσλίκ να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ χαμηλά στην (κλειστή) γωνία του. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 80’ με τον Φερνάντο, και ενώ στο 88’ η Σάλτσμπουργκ είχε κι άλλη ευκαιρία με τον Οκαφόρ.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Άβιλα, Παπασταθόπουλος (61’ Μαντί Καμαρά), Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Αγκιμπού Καμαρά (79’ Καρβάλιο), Μασούρας (61’ Ζινκερνάγκελ), Ραντζέλοβιτς (79’ Χασάν), Ελ Αραμπί (65’ Αμπουμπακάρ Καμαρά).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ