ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τώρα κορυφώνει την προετοιμασία του!

Τώρα κορυφώνει την προετοιμασία του!

Ο Θρύλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο εξωτερικό. Το φιλικό με τη Σάλτσμπουργκ ήταν το επιστέγασμα μιας καλής δουλειάς από τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές, με συνεχείς προπονήσεις και φιλικά. Ο Ολυμπιακός νίκησε ματς, έχασε ματς, έφερε ισοπαλίες. Έκανε καλή δουλειά, σε όλα τα επίπεδα. Η ομάδα αυτή τη στιγμή μοντάρεται. Δεν είναι για να… «πετάει» και στον Ολυμπιακό το ξέρουν καλά αυτό. Θα ήταν, άλλωστε, αφύσικο, το να «πετάει» η ομάδα, Ιούλη μήνα και με τις τρεις μεταγραφές που έχει στη διάθεσή της, να έχουν κάνει… πέντε προπονήσεις και δύο φιλικά. Δεν πάει έτσι στο ποδόσφαιρο, χρειάζεται υπομονή και δουλειά. Όπως στην ίδια τη ζωή.

Ο Ολυμπιακός έχει σίγουρα μπροστά του ακόμη ένα φιλικό. Με αντίπαλο την Άλκμααρ, στο Καραϊσκάκη. Κατά μεγάλο ποσοστό θα δώσει ακόμη ένα, πριν τη Μακάμπι Χάιφα. Το αμέσως προσεχές διάστημα θα είναι εξίσου σημαντικό, με το διάστημα της προετοιμασίας στο εξωτερικό. Αν όχι πιο σημαντικό, από εκείνο. Γιατί τώρα ο είναι που ο Μαρτίνς πρέπει να αρχίσει να κατασταλάζει. Τώρα είναι που ο Μαρτίνς θα πρέπει να βρει την ομάδα, η οποία θα παίξει κόντρα στους Ιρσαηλινούς, για να διεκδικήσει την πρόκριση. Θα πρέπει ο προπονητής του Ολυμπιακού να «κλειδώσει» την ομάδα, η οποία θα κατέβει απέναντι στη Μακάμπι, με στόχο το να περάσει στον επόμενο γύρο.

 

Μεγάλη η σημασία του αμέσως επομένου διαστήματος. Μεγάλη η σημασία αυτού του κομματιού προετοιμασίας, το οποίο έρχεται.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ακόμη πιο εντατικά αναμένεται να δουλέψει το αμέσως προσεχές διάστημα, στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ