ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

H Σούπερ Λιγκ ζητά παρέμβαση ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ για Κλάτενμπεργκ

H Σούπερ Λιγκ ζητά παρέμβαση ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ για Κλάτενμπεργκ

Το θέμα της θητείας του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στη θέση του αρχιδιατητή είναι εκείνο που απασχολεί τη Σούπερ Λιγκ, όπως και την «εξυγίανση», βεβαίως, η οποία ονειρεύεται αποπομπή του Άγγλου. Ωστόσο, η Σούπερ Λιγκ, με επιστολή της σε Ινφαντίνο, Τσέφεριν και Θεοδωρίδη, ζητά την επείγουσα παρέμβαση των ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ, για το θέμα. Για να εφαρμοστούν οι αποφάσεις του χθεσινού (4/7) ΔΣ και ειδικότερα η ανανέωση της θητείας του Μαρκ Κλάτενμπεργκ η οποία ολοκληρώνεται τις προσεχείς μέρες. 

Μεταξύ άλλων η Λίγκα αναφέρεται στην ομόφωνη απόφασή της («βούληση» αναφέρει χαρακτηριστικά) για την άμεση υλοποίηση της επαγγελματικής διαιτησίας, θέση την οποία στηρίζει και η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία (Super League 2). Η απόφαση πάρθηκε με 13 ψήφους υπέρ, ενώ η ΠΑΕ Βόλος ήταν απούσα.

Οσο για το θέμα του Κλάτενμπεργκ:

1) Η Λίγκα ενημερώνει τις FIFA, UEFA ότι 11 από τις 13 ΠΑΕ θέλουν τον Κλάτενμπεργκ στη θέση του προέδρου της ΚΕΔ και για τα δυο επόμενα χρόνια. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ απομονώθηκε επειδή ψήφισε κατά, ο ΠΑΟΚ δεν πήρε θέση, ενώ ο Βόλος δεν είχε δικαίωμα ψήφου.  

2) Η Super League τονίζει ότι προσβλέπει στην επείγουσα αρωγή της FIFA και της UEFA για την υλοποίηση της επαγγελματικής διαιτησίας και τη διετή επέκταση του συμβολαίου του Κλάτενμπεργκ, προσθέτοντας ότι η τρέχουσα θητεία του Αγγλου ολοκληρώνεται τις προσεχείς ημέρες, ενώ η σέντρα του πρωταθλήματος θα γίνει στις 20/8.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ