ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν τα κατάφερε η Μακάμπι κόντρα στην Μπερ Σεβά!

Δεν τα κατάφερε η Μακάμπι κόντρα στην Μπερ Σεβά!

Δεν τα κατάφερε η Μακάμπι Χάιφα στον τελικό του Super Cup Ισραήλ, στο «Sammy Ofer Stadium», κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά. Μερικές ημέρες πριν από τη μεγάλη «μάχη» με τον Ολυμπιακό στο Ισραήλ, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, η Μακάμπι ηττήθηκε από την Χάποελ στα πέναλτι (1-1, 3-4), σε έναν απίστευτο τελικό και έχασε τον τίτλο του Super Cup.

Μπορεί να ήταν ανώτερο σχεδόν σε όλη την κανονική διάρκεια του ματς, ωστόσο η αντίπαλος του Θρύλου έχασε πολλές ευκαιρίες και… τιμωρήθηκε από την Μπερ Σεβά στη «ρωσική ρουλέτα».

Υπό το βλέμμα του προπονητή των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, η Μακάμπι άνοιξε το σκορ με το… καλημέρα, στο πρώτο λεπτό, με φανταστικό σουτ του σούπερ σταρ της, Ατζίλι, αλλά παρότι είχε τον έλεγχο, ισοφαρίστηκε από τον Ανσάχ (70’) της Χάποελ.

Η Μακάμπι ήταν ανώτερη από την Χάποελ, είχε την κατοχή μπάλας σε όλη τη διάρκεια του τελικού, ενώ «έκλεισε» το ημίχρονο με οκτώ τελικές, επτά εκ των οποίων στο στόχο (μόλις δύο η Μπερ Σεβά). Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, η Μπερ Σεβά «ανέβηκε» και αφότου ισοφάρισε, το ματς άλλαξε τελείως και εν τέλει, οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί, με 4-3, η Χάποελ κατέκτησε τον τίτλο του Super Cup Ισραήλ.

Μακάμπι Χάιφα (4-2-3-1): Κοέν-Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ, Κορνού (75’ Μεναχέμ)-Τζαμπέρ (46’ Φανί), Μοχάμεντ-Ατζιλί, Λαβί (75’ Σέρι), Χαζίζα (46’ Νταβίντ)-Ρουκάβιτσια (60’ Πιερό)

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ