ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε, παίξε γερά!

Θρύλε, παίξε γερά!

Τις επίσημες υποχρεώσεις του για τη σεζόν 2022-23, ξεκινά ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (20/7). Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο Ισραήλ, όπου θα αντιμετωπίσουν στις 20:00 την Μακάμπι Χάιφα, στην πρώτη «μάχη» του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League. Στόχος των Πειραιωτών; Μα φυσικά, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης», την άλλη Τετάρτη (27/7).

Ο Ολυμπιακός, μετά από αρκετά φιλικά, θα δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι. Οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν το πρώτο, από τα έξι βήματα, για την είσοδο στα «αστέρια», στη φάση των ομίλων του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού. Και η «μάχη» ξεκινά αύριο.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς είναι αποφασισμένοι να φύγουν με το «διπλό» από το Ισραήλ. Στο «Sammy Ofer Stadium», η ομάδα του Πειραιά θέλει να πάρει πλεονέκτημα για το ματς στο Φάληρο, ώστε την άλλη εβδομάδα, με τον κόσμο στο πλευρό του, να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό. Εκεί, όπου αν προκριθεί, θα βρει τον Απόλλωνα Λεμεσού, από την Κύπρο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει πως να «χτυπήσει» τη Μακάμπι. Ο Πορτογάλος είδε το Σάββατο (16/7) από κοντά τους Ισραηλινούς, στο Super Cup με την Χάποελ Μπερ Σεβά και έχει ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές του για όλα. Το βασικό συστατικό του Θρύλου αύριο θα είναι ένα: η πίεση!

Ο Ολυμπιακός από την πρώτη μέρα της φετινής του προετοιμασίας μας έχει δείξει ότι η πίεση ψηλά θα είναι ένα από τα «όπλα» του τη νέα σεζόν. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα πρέπει να μπουν με το «μαχαίρι στα δόντια». Προσηλωμένοι από την αρχή ανασταλτικά, γιατί η Μακάμπι στην έδρα της θα επιχειρήσει σίγουρα γρήγορο και επιθετικό ξεκίνημα. Ο Ολυμπιακός θα πιέσει την άμυνα των πρωταθλητών Ισραήλ. Με δυνατή μεσαία γραμμή, με ταχύτητα στην κόντρα.

Η Μακάμπι, το Σάββατο, έδειξε ότι δεν είναι σταθερή αμυντικά. Όταν άρχισε να την πιέζει η Χάποελ, έκανε πολλά λάθη στην άμυνα, δεν είχε καθαρό μυαλό. Εκεί θα «χτυπήσει» ο Ολυμπιακός, σταδιακά.

Ο Ολυμπιακός θέλει πολύ την πρόκριση στην επόμενη φάση. Θέλει πολύ να φύγει νικητής από το Χάιφα. Και θα τα δώσει όλα…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ