ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στηρίζει ο λαός του Θρύλου!

Στηρίζει ο λαός του Θρύλου!

Έναν πολύ κρίσιμο αγώνα δίνει σε λίγες μέρες ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όπου υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα (27/7, 22:00) για το δεύτερο ματς του β’ προκριματικού γύρου του Champions League. Και στην προσπάθεια, μετά το 1-1 στο Ισραήλ, να προκριθεί στον επόμενο γύρο, θα έχει στο πλευρό του και τον κόσμο του.

Δεδομένο είναι αυτό. Ο κόσμος πάντα θα είναι εκεί, να στηρίζει την ομάδα, όχι μόνο στα εύκολα, αλλά και στα... δύσκολα. Έτσι, περισσότεροι από 16.000 φίλοι του Ολυμπιακού έχουν ήδη κλείσει θέση στο γήπεδο για τον δεύτερο αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα. Δηλαδή, πάνω από το μισό Καραϊσκάκη.

Και σε αυτόν τον αριθμό περιλαμβάνονται και τα διαρκείας, αλλά και τα εισιτήρια που έχουν διατεθεί ήδη!

Ο κόσμος δείχνει έμπρακτα την αγάπη του για την ομάδα και την στήριξή του και θα είναι εκεί, στο πλευρό του Θρύλου, να βοηθήσει από την πλευρά του να έρθει η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Σημειώνεται ότι τα εκδοτήρια στο «Καραϊσκάκης» θα είναι ανοικτά το Σάββατο (23/7) από 10:00 έως 15:00 και όλο το 24ωρο διαδικτυακά. Παράλληλα, τις ίδιες ώρες και με τον ίδιο τρόπο οι φίλαθλοι μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήριο διαρκείας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ