ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάνω από 20.000 φίλαθλοι κόντρα στη Μακάμπι!

Πάνω από 20.000 φίλαθλοι κόντρα στη Μακάμπι!

Με τον «πύρινο» του κόσμο, θα υποδεχθεί την Τετάρτη (27/7) στις 22:00 την Μακάμπι Χάιφα ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης», στη ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρο του Champions League. Έως τώρα, πάνω από 20.000 φίλαθλοι του Θρύλου έχουν ήδη κλείσει θέση στον Ναό, για το μεγάλο ευρωπαϊκό ματς με τους «πράσινους» από το Ισραήλ.

Η κινητικότητα στη διάθεση των εισιτηρίων είναι μεγάλη, όπως και το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων για την «μάχη», που έχουν μπροστά τους οι πρωταθλητές Ελλάδας, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού.

Οι οπαδοί του Θρύλου αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα  του συγκεκριμένου αγώνα και παρά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών που διανύουμε, το «Γ. Καραϊσκάκης», αναμένεται να είναι γεμάτο την Τετάρτη το βράδυ. Ομάδα και κόσμος «ένα» για την πρόκριση!

Να σημειωθεί, ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Μακάμπι, όπως και των εισιτήριων διαρκείας  θα συνεχιστεί και αύριο, Τρίτη (26/7) από τις 10:00 έως τις 18:00, από τα εκδοτήρια, όπως και όλο το 24ωρο online.

Υπενθυμίζεται, ότι δεν διατίθενται μεμονωμένα εισιτήρια για το πέταλο της Θύρας 7, αφού στις Θύρες 3-7 ισχύουν μόνο εισιτήρια διαρκείας.

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ