ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί έχουν «πληγώσει» ξανά την Σλόβαν (video)

Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί έχουν «πληγώσει» ξανά την Σλόβαν (video)

Το έκαναν και πέρσι, το έκαναν και φέτος. Τόσο ο Ματιέ Βαλμπουενά, όσο και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συνεργάστηκαν για το γκολ του Ολυμπιακού, με αντίπαλο την Σλόβαν Μπρατισλάβας, το βράδυ της Πέμπτης (4/8), στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος άσος εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Μαροκινός φονιάς με καρφωτή κεφαλιά μέσα από την περιοχή σκόραρε για ακόμη μία φορά... Με αυτό τον τρόπο, αμφότεροι κράτησαν όρθιο τον Θρύλο, εν όψει της ρεβάνς, στη Σλοβακία, την άλλη εβδομάδα.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που αυτοί οι δύο τεράστιοι παίκτες συνεργάστηκαν για να μπει η μπάλα στο πλεχτό, καθώς στο παρελθόν έχουν «πληγώσει» ξανά την Σλόβαν...

Ειδικότερα, στις 26 Αυγούστου του 2021 ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στην έδρα της Σλόβαν, για τον δεύτερο αγώνα των πλέι-οφ του Europa League, έχοντας ωστόσο νικήσει με 3-0 στο πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν τότε με ισοπαλία 2-2 από τη Μπρατισλάβα, αποτέλεσμα που τους έδωσε την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης με συνολικό σκορ 5-2.

Σε εκείνο το παιχνίδι, ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε ανοίξει το σκορ έπειτα από συνεργασία των Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά, που «καθάρισαν» την υπόθεση πρόκριση. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε σεντράρει αυτή τη φορά από τα αριστερά και ο Μαροκινός φορ είχε σκοράρει ξανά με κεφαλιά εντός περιοχής!

Δείτε το γκολ στο 1:17:

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ