ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ντε Λα Φουέντε, αποφασίζει τις επόμενες ημέρες ο παίκτης

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ντε Λα Φουέντε, αποφασίζει τις επόμενες ημέρες ο παίκτης

Η απόκτηση εξτρέμ είναι ειλημμένη απόφαση για τον Ολυμπιακό, που θέλει να κλείσει τη συγκεκριμένη κίνηση πριν προχωρήσει στις επόμενες.

Ένας τέτοιος παίκτης μπορεί να είναι ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, ο οποίος είναι αυτές τις ημέρες ψηλά στην λίστα του Θρύλου. Ο 21χρονος εξτρέμ της Μαρσέιγ, ανδρωμένος ποδοσφαιρικά στα Μασία της Μπαρτσελόνα, δείχνει να έχει ότι χρειάζεται για να πάρει θέση στα άκρα του Ολυμπιακού και να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να τον κάνουν δικό τους και του το δείχνουν. Έχει κάνει πρόταση, ενώ φέρεται μάλιστα να ανέβηκε κιόλας, σε σχέση με την πρώτη προσέγγιση.Οι «ερυθρόλευκους» με αυτή τους την κίνηση θέλουν  να καταστήσουν σαφές στον ποδοσφαιριστή ότι θέλουν να τον φέρουν στο Λιμάνι και να του δώσουν έναν σημαντικό ρόλο.

Μάλιστα, από την πλευρά του, ο 21χρονος εξτρέμ εξετάζει τις επιλογές του. Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να ζήτησε λίγο χρόνο, προκειμένου να δώσει την απάντησή του, στους Πειραιώτες. Στο μεταξύ, οι Πειραιώτες συνεχίζουν να τσεκάρουν και  άλλες λύσεις παικτών, για τα «φτερά», όπως ο Καμπράλ της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ