ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάει για βασικός ξανά ο Κούντε

Πάει για βασικός ξανά ο Κούντε

Ο Κάρλος Κορμπεράν είδε πράγματα που του άρεσαν στο Ολυμπιακός – Σλόβαν, το βράδυ της Πέμπτης (04/08) όπως τη διάθεση αρκετών παικτών του και την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του μετά το 0-1. Είδε όμως και θέματα τόσο στο κέντρο όσο και από πλευράς δημιουργίας όσο και στα μετόπισθεν και σε επίπεδο αντιδράσεων.

Ένας ποδοσφαιριστής που φαίνεται να έχει το προβάδισμα για να ξεκινήσει και πάλι στην αρχική ενδεκάδα είναι ο Πίερ Κούντε εν όψει του ματς - πρόκρισης (11/08, 21:30), με αντίπαλο την Σλόβαν Μπρατισλάβας, στο «Tehelné Pole», για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Καμερουνέζος μέσος είναι σχετικά σε καλύτερη δυνατή κατάσταση, αγωνιστικά σε σχέση με τους Μαντί Καμαρά, Ανδρέα Μπουχαλάκη, αλλά και Αγκιμπού Καμαρά.

Συγκεκριμένα, σε ένα πιθανό 4-3-3, αν ο Κορμπεράν καταλάξει σε αυτό, ο Κούντε αναμένεται να είναι βασικός. Αλλά και ακόμη αν ο Ισπανός τεχνικός επιλέξει το σχήμα 4-2-3-1, ο Αφρικανός άσος δείχνει να έχει προβάδισμα, έναντι των Μαντί και Μπουχαλάκη, αυτή τη στιγμή.

Αν και δεν εντυπωσίασε, με την απόδοσή του στο πρώτο ματς με τη Σλόβαν ο 27χρονος μέσος  δείχνει αυτή τη χρονική στιγμή να έχει προβάδισμα, για να πάρει θέση βασικού για την κρίσιμη ρεβάνς στην Μπρατισλάβα.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ