ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Super Cup: Ρεάλ Μαδρίτης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης την Τετάρτη στις 21:30 στο MEGA (video)

Super Cup: Ρεάλ Μαδρίτης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης την Τετάρτη στις 21:30 στο MEGA (video)

Το βράδυ της Τετάρτης (10/8) στις 22:00, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης, αντιμετωπίζει την κάτοχο του Europa League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, σε μία αναμέτρηση, που θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το MEGA.

H ώρα για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς έφτασε. Είναι ώρα MEGA.

Την Τετάρτη το βράδυ στις 22:00 απευθείας από το Ελσίνκι, το MEGA θα φέρει ζωντανά στο σπίτι σας τον μεγάλο τελικό του «Super Cup». Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην κάτοχο του Europa League, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Η Βασίλισσα κόντρα στη γερμανική μηχανή και η αγωνιά στο κατακόρυφο.

«Είναι πάντα σημαντικό να κερδίζουμε όλους τους τίτλους. Όλα τα ματς που δίνουν τίτλο είναι σημαντικά. Ετσι είναι και ο τελικός του Σούπερ Καπ. Προετοιμαστήκαμε για ακόμη μια μέσα σαν αυτή. Δώσαμε φιλικά παιχνίδια και είμαστε έτοιμοι με όλη μας τη δύναμη να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς» δήλωσε ο Βινίσους.

Ο Κέβιν Τραπ με τις αποκρούσεις του χάρισε το Europa League στην Αϊντραχτ. Ο Γερμανός τερματοφύλακας θέλει και το Super Cup και δηλώνει ξεκάθαρα τον στόχο της ομάδας του.

«Γνωρίζουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Όπως έχω πει όμως είμαστε ικανοί όχι μόνο να «ενοχλήσουμε» τη Ρεάλ, αλλά και να κερδίσουμε ένα τέτοιο αγώνα. Με αυτή τη νοοτροπία θα κατέβουμε στον τελικό» δήλωσε ο Κέβιν Τράπ.

Στον τελικό θα κάνει ντεμπούτο στα ευρωπαϊκά κύπελλα και το ημιαυτόματο οφσάιντ. Το νέο σύστημα θα λειτουργεί χάρη σε εξειδικευμένες κάμερες που μπορούν να παρακολουθούν 29 διαφορετικά σημεία του σώματος κάθε παίκτη ώστε το VAR να υποδεικνύει πιο γρήγορα κ αποτελεσματικά τις περιπτώσεις οφσάιντ.

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ