ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα προβλήματα του Ροντρίγκες δείχνουν αναγκαία την απόκτηση δύο εξτρέμ

Τα προβλήματα του Ροντρίγκες δείχνουν αναγκαία την απόκτηση δύο εξτρέμ

Δίχως καμία αμφιβολία ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός. Ένας εξτρέμ με εξαιρετικά στοιχεία, που δεν έχει κανένας άλλος ποδοσφαιριστής του Θρύλου στην ίδια θέση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όπως δεν είναι και άγνωστο το γεγονός πως ο Γκάρι συνεχίζει να βγάζει αρκετούς μυϊκούς τραυματισμούς και μάλιστα συνεχόμενα.

Η φημολογία που έχει αναπτυχθεί πως οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για δύο εξτρέμ μπορεί και να βασίζεται στην πραγματικότητα, ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν οφείλεται στο συγκεκριμένο κομμάτι. Όπως φαίνεται, ο Θρύλος βαδίζει προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς όσο καλός κι αν είναι ένας ποδοσφαιριστής, δεν μπορείς να βασιστείς πάνω του για δεύτερη διαδοχική χρονιά όταν αγωνίζεται σε ένα παιχνίδι και λείπει από τα επόμενα ματς. Απλά δεν γίνεται...

Όπως είναι γνωστό, ο 31χρονος ακραίος επιθετικός αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Πέμπτης (11/8) με την Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι εξαιρετικά δύσκολη. Είναι μάλιστα η δεύτερη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, αφού έχασε και την προετοιμασία στην Αυστρία με αυτό τον τρόπο.

Πάντως, οι συνεχόμενοι τραυματισμοί του Ροντρίγκες από την περσινή σεζόν κάνουν επιτακτική την απόκτηση δύο εξτρέμ από τον Ολυμπιακό, καθώς είναι αδύνατον ο Θρύλος να στηριχθεί και πάλι στον εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι. Όση ποδοσφαιρική ποιότητα και να ΄χει το ρίσκο θα είναι μεγάλο... Ο ένας δείχνει να είναι ο Κριστιάν Τέγιο κι αν όλα πάνε όπως τα θέλει ο πρωταθλητής Ελλάδας, τότε είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για ακόμη έναν εξτρέμ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ